Horoscop: 1 octombrie 2012

Luni, 01 Octombrie 2012, ora 09:45
3610 citiri
Horoscop: 1 octombrie 2012
Foto: Ziare.com

Balanta

Ai gasit solutia pentru a rezolva cat mai repede o problema de la locul de munca. Daca vrei sa nu ai probleme, discuta inainte cu superiorii.

Scorpion

Cineva din cercul de prieteni s-ar putea simti in pericol. A ocupat cam mult timp postul de lider, iar acum tu incepi sa preiei din atributiile sale. Vezi cum faci sa nu se ajunga la certuri in cadrul grupului.

Sagetator

O zi tocmai buna pentru a incepe ceea ce aveai in gand saptamana trecuta. Atunci nu s-a putut din cauza unor factori externi, dar acum astrele sunt de partea ta.

Capricorn

Ai o idee fixa si nu vrei sa treci peste ea. Oricat s-ar chinui ceilalti sa te convinga ca mergi pe un drum gresit, tu nici nu vrei sa auzi. O sa realizezi pana la urma si o sa schimbi directia.

Varsator

Primele ore ale diminetii vor fi plictisioare, insa la amiaza afli ceva ce te va pune la treaba. Pana seara vei fi epuizat, asa ca bucura-te de inceputul zilei.

Pesti

Nu vrei sa accepti ca ceea ce faci este ceva ce te va tine pe loc fara posibilitatea de a avansa in cariera. Opteaza pentru altceva daca vezi ca lucrurile merg la fel.

Berbec

Emotiile ating un nivel maxim zilele acestea. Urmeaza sa aiba loc un eveniment important pentru familie si te pregatesti cum stii tu mai bine.

Taur

Da un telefon unei rude cu care nu ai mai vorbit de mult timp. Ai cam ignorat-o si este nevoie sa iei legatura cu ea, altfel o sa se strice de tot relatia.

Gemeni

Desi este prima zi a saptamanii, tu ar trebui sa incepi cu o pauza. Ai obosit in weekend si ai nevoie de putina liniste. Dupa job mergi direct acasa.

Rac

Incepi saptamana cu o veste buna primita de la unul dintre sefi. Proiectul in care iti puneai mari sperante primeste ok-ul astazi si te pui pe treaba.

Leu

Esti fericit. Nu esti sigur care este motivul, dar asa te simti si incerci sa profiti la maximum de aceasta stare. Nici macar sedinta de la munca nu te supara deloc.

Fecioara

Depui putin efort pentru a te asigura ca ceea ce vrei sa faci o sa iasa cum vrei. Te stresezi acum, insa in cateva saptamani o sa ai parte de un rezultat minunat.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2012, #zodiac zilnic , #horoscop zilnic