Horoscop: 1 octombrie 2015

Joi, 01 Octombrie 2015, ora 07:10
3926 citiri
Horoscop: 1 octombrie 2015
Foto: Ziare.com

Balanta

Obtii o semnatura foarte importanta pe care o astepti de multa vreme. Acum poti sa te ocupi mult mai atent de ceva ce era doar la stadiul de plan.

Scorpion

Cineva iti da dreptate in tot ceea ce spui. Iti place aceasta ipostaza, dar banuiesti ca omul are un anume interes si de aceea este tot timpul de acord cu tine.

Sagetator

Faci parte dintre zodiile care astazi au noroc de bani, dar si de clipe frumoase alaturi de cei dragi. Multumeste-i Soarelui, dar si planetei iubirii care te face foarte romantic.

Capricorn

Va fi o zi aglomerata. Multa alergatura prin oras, cateva intalniri la birou si apoi la cateva institutii ale statului. Nici nu iei in calcul varianta ca seara sa mai faci ceva, vrei doar un pat confortabil.

Varsator

Simti o vibratie aparte. Ai cunoscut o persoana care ti-a atras foarte mult atentia si nu neaparat in sensul personal. Consideri ca este un om de la care ai foarte multe de invatat si stai in preajma sa.

Pesti

Chiar daca ai foarte multa treaba gasesti o varianta prin care sa te si distrezi. Atunci cand lucrezi cu zambetul pe buze totul pare mult mai usor si nu simti cand trece ziua.

Berbec

Lucrezi cu spor ca sa termini totul mai devreme. Trebuie sa ajungi la un eveniment pe seara si ai nevoie de timp si sa te pregatesti. Nu irosi timp pretios pe lucruri fara impotanta.

Taur

Te blochezi. Nu gasesti nicio solutie pentru a iesi dintr-o situatie in care ai ajuns nu din vina ta, ci pentru ca un amic nu a tacut atunci cand a trebuit. Solutia potrivita vine de la o ruda.

Gemeni

Astrele sunt generoase cu tine, dar trebuie sa fii putin istet si sa culegi doar ceea ce iti trebuie. Oricat de tentante ar parea unele oferte nu accepta din prima.

Rac

Te gandesti putin la tine si la ceea ce iti place, la ceva ce este pentru tine mai important decat pentru cei de langa tine. Este o zi in care contezi doar tu.

Leu

Esti intr-o forma foarte buna, chiar o sa faci si sport. Chiar si in aceste conditii simti ca lipseste ceva, iar seara o sa descoperi piesa de care aveai nevoie pentru a termina puzzle-ul.

Fecioara

Ti se deschide o usa la care bateai de multa vreme. Atat de mult ai asteptat, incat acum nu ai idee cum trebuie sa reactionezi. Iti revii repede si alegi varianta potrivita pentru viitorul tau.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 1 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic