Horoscop de weekend: 10-11 februarie 2018

Duminica, 11 Februarie 2018, ora 07:10
7673 citiri
Horoscop de weekend: 10-11 februarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Ti se pare epuizanta pregatirea pentru un eveniment la care vor participa mai multe persoane si abia astepti sa treaca. Incearca sa te si bucuri de frumusetea sa. Daca o sa vezi asa lucrurile, nu o sa ti se mai para obositor.

Pesti

Privesti cu o usoara invidie un prieten care a indraznit sa faca un pas de care tu te feresti. Problema nu este la el, ci la tine. Nu vei castiga nicio lupta, daca te vei ascunde in continuare.

Berbec

Te gandesti foarte mult la o problema juridica pe care trebuie sa o discuti si cu cei din familie. Vor fi doua zile in care o sa pui bazele a ceva ce te va ajuta mult in viitor. Nu uita sa lasi timp si pentru relaxare.

Taur

Te impotmolesti exact cand esti pe punctul sa finalizezi ceva. Solutia care te va ajuta o vei gasi abia dupa ce vei accepta faptul ca e posibil ca uneori sa gresesti.

Gemeni

Pe langa activitatile casnice, ai in plan si mai multa distractie. Asa ca iti inviti prietenii la tine sau impreuna organizati o plecare din oras. Se anunta doua zile pline de activitati si amuzament.

Rac

La inceput nu pare un weekend deosebit, dar pana la final iti vei schimba parerea. Important este sa nu grabesti lucrurile si sa vina totul de la sine. Nu forta pe cineva sa faca ceva pana nu simte acel ceva.

Leu

Ai parte de o intalnire speciala pusa la cale de o persoana pe care ai respins-o in trecut, de care ai vrut sa stai departe si care iti va multumi pentru drumul pe care l-ai motivat sa o ia.

Fecioara

Petrece mai mult timp afara, in natura, poate chiar in afara orasului. Uita pret de doua zile de job, de proiecte si planuri pentru locul de munca. Traieste mai mult clipa. Trebuie sa inveti sa fii mai mult ancorat in prezent.

Balanta

Esti tentat de o mica aventura romantica. Ii propui partenerului de viata o escapada in doi. Pe de alta parte, cei singuri indraznesc sa faca pasi catre cei care vor sa le fie alaturi.

Scorpion

Te gandesti la unele schimbari de imagine. Vei petrece cateva ore prin magazine, dar la sfarsit vei fi foarte multumit. Apoi, poti sa iti intrepti atentia catre interior, pentru ca si acolo trebuie lucrat.

Sagetator

Mergi pe mana partenerului de viata pentru acest weekend si nici macar nu intrebi care este destinatia voastra. Esti sigur ca alegerea este una foarte buna si chiar o sa fie. Iti vei incarca bateriile.

Capricorn

Chiar daca esti nerabdator sa ajungi la un eveniment sau intr-un loc anume, incearca sa stai si singur cateva ore. Gandeste-te la cum ar fi bine sa arate viitorul tau si incearca sa iti faci un plan.

Citeste si Horoscopul lunii februarie si Horoscopul anului 2018

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#horoscop 10 februarie, #horoscop 11 februarie, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic