Horoscop: 10 aprilie 2014

Joi, 10 Aprilie 2014, ora 06:58
3199 citiri
Horoscop: 10 aprilie 2014
Foto: Ziare.com

Berbec

Te nelinisteste o veste primita de la un prieten aflat la mare departare. Inainte sa te panichezi, asigura-te ca acesta nu exagereaza pentru a poza in victima.

Taur

Marte iti va imbunatatii relatia cu partenerul de viata. Esti foarte apropiat de el si acest lucru va schimba totul intre voi.

Gemeni

Trebuie sa iei o decizie destul de serioasa in privinta jobului, insa nu trebuie sa te grabesti. Altfel, te va costa. In plus, ar fi o idee buna sa te consulti cu cineva.

Rac

Te dedici unor activitati intelectuale, asa ca nu te astepta sa fii relaxat. Ba chiar o sa fii epuizat in ultimele ore ale zilei. Dar merita efortul.

Leu

Primesti o veste pe care o astepti de multa vreme. Aveai emotii, dar se dovedeste ca momentele de emotie nu au fost in zadar.

Fecioara

Nu stai foarte bine cu partea financiara. Evita magazinele, pentru ca la tot pasul o sa ai parte de tentatii si nu e bine pentru tine daca dai acum ultimii bani.

Balanta

Aveai in plan sa pleci din oras, insa intervine ceva si o sa stai mai mult la birou. Nu ai de ce sa te plangi, pentru ca totul are loc in favoarea ta.

Scorpion

Esti plin de energie si parca ai arcuri in pantofi. Nu ai stare. Seara se va intampla ceva important pentru tine si partenerul de viata si de aceea te comporti asa.

Sagetator

Nu te grabi sa refuzi invitia pe care o primesti astazi. Chiar daca persoana respectiva nu este pe placul tau la locul stabilit va veni si cineva interesant.

Capricorn

Nu te obosesti cu munca la birou. Este o perioada lejera si profiti de clipele libere pentru a te ocupa de ceva ce tine de viata personala.

Varsator

A cere ajutor nu este o rusine, mai ales daca ceea ce faci reprezinta o nouatate pentru tine. Asa ca, lasa orgoliul deoparte si indrazneste.

Pesti

Partenerul de viata este putin cam sensibil, asa ca ai grija cum te comporti si ce cuvinte folosesti in preajma sa. Soarele te va ajuta sa treci cu bine peste asta.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 10 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic