Horoscop: 10 aprilie 2017

Luni, 10 Aprilie 2017, ora 06:27
5181 citiri
Horoscop: 10 aprilie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec

In dorinta de a adopta un stil de viata sanatos, apelezi la ajutorul unei persoane specializate in acest domeniu. Pentru a sta departe de necazuri, asigura-te ca nu te imprietenesti cu oameni dubiosi.

Taur

Ai tendinta de a considera ca tot ce ti se intampla este o drama, o tragedie, ceva ce nu poate fi descris in cuvinte. Bineinteles ca exagerezi si cineva te readuce cu picioarele pe pamant, pentru ca aceasta atitudine dauneaza relatiilor sociale.

Gemeni

Incearca sa nu cazi in capcana intinsa de cineva care nu vrea sa munceasca si vrea sa iti paseze tie din sarcinile sale. Delimiteaza clar ceea ce are de facut fiecare.

Rac

Te simti foarte confortabil la locul de munca si abordezi un subiect pe care l-ai evitat in ultima vreme. Astrele vor fi de partea ta si se anunta un succes.

Leu

Trebuie sa faci pace cu tine insuti si sa nu iti faci reprosuri tot timpul. Este normal sa nu iti iasa tot ceea ce ti-ai propus. Important este sa inveti ceea ce trebuie din fiecare experienta.

Fecioara

O persoana care te respecta foarte mult iti cere o favoare. Te simti onorat si faci totul pentru a o ajuta, chiar daca asta inseamna sa renunti la ceva ce iti place sa faci.

Balanta

Tine pasul cu echipa ta. Esti foarte obosit si nu ai chef de munca, dar nu iti lasa colegii atunci cand le este greu. O cafea tare si o masa energizanta te vor ajuta.

Scorpion

Nu lasi sa treaca fara urmari gestul unui amic care a facut ceva ce din punctul tau de vedere nu este corect fata de alte persoane din cercul de prieteni. Iei atitudine.

Sagetator

Atunci cand oferi sfaturi o faci cu prea mult patos si ai parte de rezultatul invers. Adopta un ton prietenos si vorbeste deschis cu oamenii.

Capricorn

De obicei, esti foarte precaut si iti masori cu grija fiecare pas pe care il faci. Insa astazi vrei sa te lasi in mana destinului si nu mai calculezi nimic. Te bazezi doar pe instinct.

Varsator

Iti pui in valoare un talent pe care nu l-ai scos prea mult in evidenta pana acum. Chiar si prietenii foarte apropiati vor fi uimiti de ceea ce poti face.

Pesti

Nu te lasa prada emotiilor de moment. Afli ceva si tinzi sa oferi pe loc un raspuns. Acorda-ti timp pentru a analiza informatiile pe care le primesti.

Citeste si Horoscopul lunii aprilie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 10 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic