Horoscop: 10 decembrie 2010

Vineri, 10 Decembrie 2010, ora 07:20
2819 citiri
Horoscop: 10 decembrie 2010
Foto: Ziare.com

Sagetator

Te-ai agitat foarte mult la locul de munca in ultimul timp si asta nu are efecte bune asupra sanatatii tale. Nu este vorba de probleme grave, insa nu ar strica sa incerci sa te odihnesti cateva zile.

Capricorn

Esti foarte ambitios si daca ti-ai propus ceva, nu te lasi pana nu duci lucrul la bun sfarsit. Ai grija doar sa nu exagerezi si sa ranesti pe cineva apropiat in demersul tau.

Varsator

Ai gresit destul de mult fata de o persoana draga si ar fi cazul sa iti ceri scuze. De asemenea, nu ar strica sa ii iei un mic cadou pentru a fi sigur ca iti atingi scopul.

Pesti

Esti multumit de viata ta actuala si nu ai vrea sa schimbi nimic la ea, asta pana cand afli ca persoane apropiate de tine o duc mai bine si imediat vrei si tu mai mult. Nu uita ca uneori nemultumitului i se ia darul si poti ramane si fara ce ai in prezent.

Berbec

Nu ar strica sa incerci sa faci mai mult sport si sa ai mai multa grija la ceea ce mananci. Seara o sa ai parte de o surpriza din partea unei rude apropiate, parintii, sora sau fratele.

Taur

Te-ai certat cu cineva si ai spus cam tot ce ti-a venit in cap. Acum regreti, insa nu vrei de nicio culoare sa recunoasti ca ai gresit si preferi sa lasi timpul sa rezolve problema. Asta se va intampla, insa ar fi bine sa depui si tu putin efort.

Gemeni

Simti ca cel mai bun prieten te-a dezamagit mai rau decat oricine altineva, insa nu esti sigur daca sa il ierti si sa treci cu vederea sau sa incerci sa il indepartezi de tine pentru a fi sigur ca nu o mai patesti o data. Cel mai bine ar fi sa stai si sa te gandesti foarte bine la ceea ce trebuie facut in continuare si sa nu ceri sfatul nimanui pentru ca esti singura persoana care poate lua o decizie buna.

Rac

Daca te nemultumeste ceva incearca sa iti faci curaj si sa spui exact ceea ce se intampla. Daca o sa taci si o sa iti incarci sufletul cu aceste lucruri, o sa ajungi intr-un punct in care nu o sa mai poti sa taci nici macar atunci cand cineva striga la tine sa inchizi o usa.

Leu

Iti doresti foarte mult sa ajuti o persoana din jurul tau, insa simti ca ai mainile legate la spate si nu poti face nimic si te vezi nevoit sa lasi lucurile sa se desfasoare fara sa le influentezi cu nimic. Starea ta de spirit se va imbunatati abia dupa ce o sa realizezi ca lucrurile nu sunt frumoase intotdeauna.

Fecioara

Ai reusit sa faci ceva ce iti doreai de mult timp si te simti asemeni unui copil ce a primit jucaria pe care si-o dorea de mult timp. Acum ar fi bine sa incerci sa ajuti si tu la randul tau persoanele care si-au sacrificat timpul pentru a te ajuta pe tine.

Balanta

Esti pus pe treaba astazi. Faci curat acasa, termini toate proiectele la locul de munca si respecti promisiunile facute unor prieteni. O sa te comporti ca si cum nu ai vrea ca noul an sa te prinda cu lucrurile date peste cap.

Scorpion

Esti foarte relaxat astazi si nimic nu iti poate strica buna dispozitie. Nu iti pasa ca masina nu mai porneste, pleci la munca cu mijlocul de transport in comun. Nu conteaza ca imprimanta s-a stricat, pui totul pe stick si mergi la un centru xerox. Ai scapat telefonul pe jos si s-a stricat? Nu-i nimic, iei altul, chiar te plictisisei de el. Cam asa o sa gandesti tu astazi. Indiferent de ce s-ar intampla, tu o sa vezi partea buna a lucrurilor

Horoscop realizat de Zaza

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic