Horoscop: 10 ianuarie 2012

Marti, 10 Ianuarie 2012, ora 07:33
3154 citiri
Horoscop: 10 ianuarie 2012
Foto: Ziare.com

Capricorn

Inca de dimineata esti pus pe treaba si nu raspunzi nici macar la telefoanele ce par a fi importante. Preferi sa dai mobilul pe mod silentios si sa suni inapoi mai tarziu. Abia dupa lasarea serii te vei putea relaxa.

Varsator

Nu uita ca multe persoane din jurul tau nu au simtul umorului dezvoltat. Asa ca nu face glume deplasate in prezenta lor. Altfel, risti sa ramai fara amici.

Pesti

Faci rost de o suma de bani si fugi imediat la magazin ca sa o dai pe tot felul de lucruri fara importanta. Abia apoi realizezi ca ar fi fost bine sa faci totusi economie si sa ii pastrezi pentru zile mai rele. Nu ai ce sa mai schimbi acum, insa pe viitor invata sa nu dai banii pe ceva ce nu iti trebuie urgent.

Berbec

Urmeaza sa iei parte la o sedinta decisiva pentru compania la care lucrezi. Chiar daca nu iti pasa foarte mult de viitorul sau, nu iti lasa superiorii sa vada asta. Mimeaza putin interes. Este in avantajul tau.

Taur

Fii mai tupeist si promoveaza-ti ideile sefilor. Daca taci si astepti sa fii remarcat fara efort, nu o sa se intample. In aceste zile se da o lupta pentru functia pe care o vizezi, asa ca fa tot posibilul sa te afli printre favoriti.

Gemeni

Dispui de extrem de multa energie astazi. Nici macar tu nu banuiesti de ce te simti asa, insa te bucuri si profiti de asta. Seara o sa iei parte la cateva intalniri cu persoane dragi.

Rac

Ai de realizat ceva insemnat. Nu te poti baza pe altii pentru ca nu isi vor da interesul asa cum ai face-o tu. Mai bine mergi personal peste tot si asigura-te ca totul se desfasoara asa cum trebuie.

Leu

O persoana apropiata isi anunta vizita. Nu esti incantat, insa nici nu iti vine sa te ascunzi. Totusi, trebuie sa faci cateva pregatiri, asa ca nu pierde timpul pe drum si mergi direct acasa.

Fecioara

O sa te intalnesti cu o ruda pe care nu ai vazut-o de mult timp. Problema este ca in loc sa va bucurati de revedere, ea o sa iti ceara cateva favoruri ce te vor enerva ingrozitor. Daca stiai, faceai tot posibilul sa anulezi momentul.

Balanta

Nu lua chiar atat de personal mustrarile primite astazi. In caz contrar o sa te simti foarte rau pe parcursul zilei si nu vei reusi sa faci nimic din tot ceea ce ti-ai propus.

Scorpion

Uita-te la cei din jur inainte de a te plange de viata ta. Uneori ceri mult prea multe si de aceea ai parte de dezamagiri. Stabileste-ti obiective realizabile si o sa vezi ca totul o sa iti para mult mai usor.

Sagetator

Nu te agita foarte mult astazi pentru ca nimeni nu iti va aprecia efortul. Esti singura persoana care isi da interesul pentru ceva ce tine de o problema de familie, asa ca incerca sa ii mai lasi si pe altii sa se ocupe.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic ianuarie , #horoscop zilnic