Horoscop: 10 ianuarie 2018

Miercuri, 10 Ianuarie 2018, ora 06:57
7220 citiri
Horoscop: 10 ianuarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

O sa ai parte de cateva momente bune pe plan financiar, dar nu te gandi la cadouri neasteptate, ci la ceva ce ti se cuvine. Este multa tensiune in viata sociala si trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare.

Varsator

Daca ti se ofera ceva ce pare mult prea interesant la prima vedere, cantareste bine situatia inainte de a lua o decizie, pentru ca pot exista detalii ascunse si care sa faca diferenta.

Pesti

Ai ganduri serioase cu privire la ceea ce vrei sa obtii astazi. Ai tot facut pasi catre acest lucru si apoi te retrageai, dar acum capeti curaj pentru a duce totul la sfarsit.

Berbec

Odata ce incepi ceva nu mai face niciun pas inapoi. Ai destul de munca si nu ai timp de pierdut deloc. Rupe-te total de ceva pentru a te putea concentra pe altceva ce conteaza cu adevarat.

Taur

Inarmeaza-te cu multa rabdare pentru primele ore, pentru ca va fi nevoie sa iti pastrezi calmul la locul de munca. Nu te arunca in ceva de care nu esti sigur, pentru ca risti sa te trezesti in ape tulburi.

Gemeni

Nu vei intampina dificultati in aceasta zi. Ba, din contra, in prima jumatate a sa toate iti vor merge struna si vei castiga teren pe plan sentimental. Rezolvi niste aspecte neplacute din relatie.

Rac

La inceputul zilei va trebui sa faci fata unor mici provocari, insa, apoi, atmosfera va fi una calma. Asigura-te ca nu faci cheltuieli inutile.

Leu

Asteptarea nu este punctul tau forte, dar acum te uimesti pe tine insuti cat de calm esti. O plimbare in aer liber te-ar putea ajuta destul de mult in aceasta perioada.

Fecioara

Vei bifa o reusita in calendar, ceea ce te aduce mai aproape de scopul tau final. Axeaza-te pe ceea ce te priveste direct si mergi pe drumul acesta.

Balanta

Se anunta o zi plina de aventura. Te vei aventura in domenii necunoscute si vei explora zone in care nu ai calcat niciodata. Ai urmat sfatul cuiva care ti-a spus sa iesi din bula ta.

Scorpion

Viata ta sentimentala intra intr-o faza calma. Bucura-te de aceste momente fara sa pui prea multe semne de intrebare. Primesti si ofera si tu la randul tau.

Sagetator

Se intampla ceva ce te va impiedica sa participi la un eveniment important, de la care nu iti doreai sa lipsesti. O sa fii putin suparat din aceasta cauza, dar partenerul de viata iti face o surpriza pentru a te face sa te simti mai bine.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie si Horoscopul anului 2018

Horoscop realizat de Zaza

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#horoscop 10 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop 2018 , #horoscop zilnic