Horoscop: 10 iulie 2012

Marti, 10 Iulie 2012, ora 07:08
3753 citiri
Horoscop: 10 iulie 2012
Foto: Ziare.com

Rac

Nu te grabi sa ajungi la locul de munca pentru ca ceva este in neregula si nu o sa iti poti desfasura activitatea in mod normal pana la pranz. Apoi o sa ai multe de facut la job, insa iti este greu sa vezi lucrurile foarte clar pentru ca esti preocupat de ceva ce tine de viata sentimentala. In aproximativ doua zile totul o sa revina la normal.

Leu

Ai mare succes la semnarea unor parteneriate astazi. De mult timp aveai aceasta grija, insa acum scapi de orice presimtire pentru ca o sa ai parte de un succes. Te-ai bucura sa continui in acelasi fel.

Fecioara

Trebuie sa fii putin mai responsabil. Ai tot aruncat vina pe cei din jurul tau si ai iesit mereu bine din orice incurcatura, insa uite ca acum lucrurile nu mai merg asa. Trebuie sa faci neaparat o schimbare, altfel o sa atragi multe antipatii.

Balanta

Luna te va ajuta sa revii la sentimente mai bune fata de cei care au gresit fata de tine. Acum intelegi ca gestul lor nu a fost intentionat si le mai dai o sansa.

Scorpion

Vrei sa petreci mai mult timp cu partenerul de viata si pentru asta o sa fii nevoit sa renunti la ceva ce urma sa faci doar pentru tine. Nu ai niciun regret legat de asta pentru ca esti sigur ca te vei simti extraordinar cu cel drag.

Sagetator

Ai fost prins in prea multe sarcini si ai cam uitat de familie. A venit timpul sa iti indrepti atentia catre ei. Gandeste-te la ceva care sa ii faca sa simta cat sunt de speciali pentru tine.

Capricorn

Asteapta-te la o zi extraordinar de buna, mai ales la locul de munca. Proiectul la care ai lucrat in ultimele luni incepe sa isi arate roadele si chiar te incanta ceea ce se intampla. Esti multumit ca efortul iti este rasplatit.

Varsator

Echipa de la locul de munca este mai unita ca oricand. Nu iti vine sa crezi cat de bine comunicati si cat de bine merg toate lucrurile. Daca veti continua in acest fel, in mod sigur o sa terminati mult mai repede treaba.

Pesti

Casa dragostei intra sub influenta Soarelui. Asteapta-te la evenimente iesite din comun in ceea ce priveste relatia de cuplu. Stai mai mult pe acasa ca o sa fie bine.

Berbec

Fii cu ochii in patru si nu face niciun pas gresit pentru ca astazi te urmaresti putin ghinionul. Insa doar dimineata. De la amiaza, astrele au semne incurajatoare, ba chiar este posibil sa semneze un act important.

Taur

Te concentrezi asupra jobului. Nu prea te intereseaza ce se intampla in afara biroului. Asta pana pe seara cand o ruda isi anunta vizita si intri in priza pentru a te asigura ca totul va fi bine.

Gemeni

Nu ar strica mai multa responsabilitate la munca pentru ca raspunzi de ceva ce iti poate aduce probleme daca nu iese cum vrea seful. Daca vezi ca lucrurile se complica, cere ajutorul cuiva.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic