Horoscop: 10 iulie 2015

Vineri, 10 Iulie 2015, ora 07:11
4472 citiri
Horoscop: 10 iulie 2015
Foto: Ziare.com

Rac

E o zi in care nu ar trebui sa incerci sa-ti urmezi ambitiile si nici sa faci gesturi de generozitate. Nici macar adevarul nu ar trebui sa-l spui in orice situatie.

Leu

Intimitatea e un termen greu de definit, ce depinde de la o persoana la alta. Azi simti nevoia sa ti-o pazesti cu inversunare. Explozia de pasiune ce apare te face mai putin atent la alte lucruri si poti pierde puncte pe unele fronturi.

Fecioara

E o zi a planurilor, contactelor sociale, una plina de emotii. Totusi, acestea nu vor fi scapate de sub control. E nevoie de tot sarmul pentru a-ti duce la bun sfarsit planul.

Balanta

Poti face o serie de drumuri neplanuite azi. In plus, sunt posibile vesti proaste ce vor complica relatiile cu fiinte dragi.

Scorpion

Nu e o zi favorabila sa incepi o afacere. In plus, pot aparea dificultati in relatiile cu familia. Posibile probleme de ordin financiar si confruntari cu superiorii.

Sagetator

Nu asculta opiniile celorlalti; daca faci asta, se anunta pierderi financiare. Evita riscurile si activitatea fizica azi. Nu sunt excluse schimbari neplacute in viata personala.

Capricorn

Azi te implici in problemele unor rude apropiate sau ale unor copii pe care doresti sa-i ajuti. Cumpatarea si intelepciunea sunt cuvintele de ordine in relatiile cu ceilalti.

Varsator

Azi e posibil sa ai probleme in sfera profesionala sau complicatii serioase in viata personala. Risti sa fii criticat, sa fii subiectul unor barfe. Rabdare, problemele se incheie pana la apus.

Pesti

Stelele se aliniaza frumos pentru tine azi si te ajuta sa-ti manifesti talentele in diferite sfere. Norocul e de partea ta, esti as in comunicare, pe faza cu replicile. Azi poti rezolva repede si eficient toate urgentele care apar.

Berbec

Se impun atentia si grija in tot ce intreprinzi. Comunicarea nu e cea mai buna. Ai niste decizii importante de luat.

Taur

E o zi in care creativitatea e la cote inalte, ceea ce te ajuta in relatiile cu noii parteneri si chiar pe scara ierarhica. Credibilitatea e tot un punct forte.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 9 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic
Comentarii