Horoscop: 10 iulie 2017

Luni, 10 Iulie 2017, ora 07:22
6766 citiri
Horoscop: 10 iulie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Rac

Este o zi mare pentru un prieten si trebuie sa ii fii alaturi. O situatie din trecut care a ramas nelamurita revine in actualitate si te vei ocupa de ea.

Leu

Vei fi foarte tolerant cu oameni care au gresit de foarte multe ori in ultima vreme si pe care continui sa ii ierti. Ai fi momentul sa impui niste limite, pentru a nu fi nevoit sa iei masuri si mai serioase.

Fecioara

Faci ceva special pentru oamenii care te iubesc, iar unii dintre ei vor fi emotionati pana la lacrimi. Dragostea este cuvantul cheie pentru tine.

Balanta

Ai invatat sa apreciezi detaliile care fac diferenta. Incepi sa te bucuri de lucruri care pentru altii par banale, dar care pe tine te readuc pe linia de plutire.

Scorpion

Luna si Mercur fac echipa la inceput de saptamana pentru a te duce pe drumul cel bun. Te afli la o rascruce si trebuie sa analizezi foarte bine situatia inainte de a lua o hotarare care ti-ar putea schimba cursul vietii.

Sagetator

Stai departe de orice ti-ar putea crea probleme de sanatate. Fii atent la ceea ce mananci. In privinta relatiei personale apar semne de gelozie fie la tine, fie la partenerul de viata.

Capricorn

Cu informatiile primite astazi ai putea crea un adevarat film. Primesti raspunsuri la o multime de intrebari si esti fericit, pentru ca acum stii in ce directie sa te indrepti. Te simti ca un om cu totul si cu totul diferit.

Varsator

Este o zi in care o sa simti ca iei totul de la inceput. Simteai ca ceva parca te strangea de gat si te impiedica sa respiri. Dupa ce spui ceea ce ai pe suflet o sa te simti mult mai bine.

Pesti

Ai impresia ca esti blocat de ceva ce nu tine de tine. Sunt niste lucruri pe care trebuie sa le rezolve un coleg inainte sa te poti ocupa tu de ele. Vor avea loc mici discutii tensionate.

Berbec

Traiesti intens aceasta zi, pentru ca ai o multime de treburi si trebuie sa participi la un eveniment social. Problema este ca ca toti prietenii au alte planuri si vei merge singur. Dar nu vei regreta.

Taur

Te alaturi unui grup care incepe un proiect indraznet. Visai de multa vreme la asta si acum ti se ofera o sansa unica. Nu sta prea mult pe ganduri pentru a nu pierde ocazia.

Gemeni

Ai grija la cheltuieli. Vezi ceva ce ti se pare tentant si scoti imediat portofelul din buzunar pentru a plati. Gandeste-te de doua ori inainte sa risti sa ramai fara bani.

Citeste si Horoscopul lunii iulie, si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 10 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic