Horoscop, 10 iunie 2010

Joi, 10 Iunie 2010, ora 07:45
2291 citiri
Horoscop, 10 iunie 2010
Foto: Arhiva

Gemeni

Nativii in gemeni ce au lucrat mult timp la proiect astazi vor observa rezultatele. Acestea vor consta in laude si o prima. In viata personala trebuie sa ai mai multa grija la partenerul de viata, pe care l-ai cam neglijat in ultima vreme.

Rac

Ai mare grija de cei din jurul tau si oricine incearca sa ii raneasca este bine pus la punct imediat. Aceste gesturi iti vor intari relatiile cu familia, pe care ai cam neglijat-o fara sa iti dai seama. Persoana iubita iti pregateste o surpriza asa ca nu o bate la cap cu prea multe intrebari, atunci cand iti dai seama ca ceva nu se desfasoara in mod normal.

Leu

Nu uiti prea usor persoanele care te-au facut sa suferi si ii astepti la colt pentru a-i pune la plata. Vestea buna este ca esti o fire iertatoare si acesti oameni vor scapa usor. Te refugiezi in munca si asta te bucura pentru ca te poti ocupa de proiecte ce iti fac placere.

Fecioara

Ai de facut unele cheltuieli, insa le faci in folosul propriu si acest lucru te bucura foarte mult. Poate fi vorba despre cumpararea unei case, a unei masini sau pur si simplu a unui lucru foarte dorit.

Balanta

Esti o zi buna de stat la povesti cu prietenii sau cu familia. In ultima vreme ai muncit cam mult si nu te-ai relaxat deloc. Astazi te-ai hotarat sa te relaxezi si sa profiti de timpul liber.

Scorpion

Nu prea ai chef de nimeni, insa prietenii se incapataneaza sa te scoata din aceasta stare. Dupa o zi plina de stres multa munca, spre seara o sa iesi in oras sau o sa te strangi cu apropiatii la iarba verde.

Sagetator

Situatia financiara se imbunatateste si cand observi acest lucru incepi sa te gandesti in ce fel vei cheltui banii primiti. Partenerul de viata o sa iti faca o propunere ce te va incanta.

Capricorn

Ti-a facut cineva o observatie si acum suferi de mania persecutiei. Trebuie sa te calmezi si sa intelegi ca este normal sa gresesti si ca nu toti au asteptari foarte mari de la tine.

Varsator

Adori plimbarile in aer liber sa fii la curent cu tot ceea ce se intampla in jurul tau. Problema este ca cei din jurul tau isi doresc sa stea mai mult timp cu tine, insa ierisile tale ii impiedica sa faca acest lucru. Ar fi cazul sa te potolesti si sa le acorzi mai multa atentie.

Pesti

Esti inconjurat de oameni care iti vor binele si care doresc sa te vada cu zambetul pe buze in ciuda problemelor pe care le ai. Cu ajutorul familiei si al prietenilor o sa treci peste toate aceste hopuri.

Berbec

Simti iubirea celor din jurul tau si esti fericit ca ai depasit perioada in care aveai impresia ca toti au uitat de tine. In viata personala lucrurile evolueaza bine, iar nativii in berbec ce nu au pereche vor avea parte de cateva intalniri surprinzatoare.

Taur

Esti plin de energie si acest lucru se observa in proiectele de la locul de munca. Ii surprinzi pe cei din jur cu ideile tale si forta de munca de care dai dovada.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic