Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop:10 iunie 2014

Marti, 10 Iunie 2014, ora 07:00
3346 citiri
Horoscop:10 iunie 2014
Foto: Ziare.com

Gemeni

Nu vezi rostul unor comentarii facute de o persoana care nu te cunoaste si acest lucru duce la o tensiune intre voi. Ar trebui sa ignori astfel de oameni.

Rac

Aceasta zi o marchezi cu o activitate noua pe care o incepi la recomandarea unui prieten. O sa depui putin efort fizic, dar apoi o sa te simti foarte relaxat.

Leu

Pui in balant avantajele si dezavantajele oferite de ceva. Dupa cateva ore de analizat si dupa ce discuti cu familia o sa iei o decizie importanta, dar decisiva pentru tine.

Fecioara

Cei care nu stiu cum reactionezi la nervi trebuie sa stea departe de tine, pentru ca nici Soarele nu reuseste sa te calmeze.

Balanta

Preiei initiativa si ii organizezi pe colegi, astfel incat proiectul la care lucrati sa ajunga un exemplu pentru celelalte departamente.

Scorpion

Odata ce ai pornit la drum nimic si nimeni nu te mai opreste. Esti sigur de deciziile tale si ambitia de care dai dovada o sa te duca pe culmile succesului.

Sagetator

Conjuctura astrala te favorizeaza in special in privinta banilor. Se iveste o colaborare pe care nu trebuie sa ratezi, asa ca ai grija ce faci.

Capricorn

Nu te grabi in luarea decizilor astazi, chiar daca initial ceva parte tentant. Esti cunoscut pentru faptul ca citesti de zece ori aceeasi fraza pentru a nu fi pacalit. Comporta-te la fel si acum.

Varsator

Accepti o provocare ce se poate finaliza in doua feluri: bine sau rau. Important este sa fii foarte atent la detaliile aparute pentru a nu pica intr-o plasa.

Pesti

Nu esti incantat de ceea ce afli la prima ora, insa amiaza vine cu un telefon surpriza. Iti pierdusei sperantele in privinta acestei chestiuni.

Berbec

Se apropie termenul limita pentru ceva si intri in criza de timp. Trebuie sa inveti o lectie foarte importanta din ceea ce se intampla acum.

Taur

Trebuie sa faci o prezentare sau o propunere de proiect si esti constient de faptul ca nu detii toate detaliile de care ai avea nevoie. Ai nevoie de ajutorul cuiva.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 10 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2014, #horoscop zilnic iunie , #horoscop zilnic