Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Horoscop: 10 mai 2017

Miercuri, 10 Mai 2017, ora 07:21
6935 citiri
Horoscop: 10 mai 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Taur

Esti in fata unui nou inceput. Acest lucru poate insemna aparitia unei persoane noi in viata ta sau o schimbare in privinta locului de munca. Vei fi foarte activ fizic si iti vei testa niste limite. Nu ignora ofertele cu privire la afaceri sau investitii, pentru ca unele ar putea fi foarte profitabile, trebuie doar sa ai rabdare.

Gemeni

Este ziua ideala pentru a petrece cateva ore romantice in compania partenerului tau. Il poti surprinde pe cel drag cu o cina la lumina lumanarii sau o plimbare intr-o zona speciala pentru voi. O decizie de ultim moment va consolida relatia cu familia. Seara poti da o tura prin magazine pentru a-ti cumpara ceva frumos.

Rac

Iti intaresti relatia prin decizii pe care le iei dupa mai multe negocieri cu partenerul de viata. Amandoi voiati sa urmati acest drum, dar niciunul dintre voi nu se hotara sa faca primul pas. Cei singuri vor flirta la orice pas si nu vor rata nicio ocazie de a iesi in evidenta, daca in preajma lor se va afla si o persoana care ii intereseaza.

Leu

Ca dupa orice furtuna apare soarele in relatia ta. Ai clarificat cateva chestiuni care adusesera tensiune intre tine si partener si acum va bucurati impreuna de rodul muncii voastre. La birou primesti o propunere pentru un proiect special. Esti convins ca rezultatul va fi pozitiv. Intre unii colegi apar discutii in contradictoriu, dar te folosesti de simtul umorului pentru a rezolva tot.

Fecioara

Nu ezita sa ii oferi partenerului ceea ce este mai important intr-o relatie: incredere si afectiune. Te simti deschis catre experiente noi. Pentru Fecioarele singure se anunta o evolutie in privinta vietii amoroase. Nu iti neglija latura sensibila si incearca sa iti oferi si timp pentru a sta cu tine insuti.

Balanta

Nu uita ca cine seamana vant va culege furtuna, asa ca nu spune mai departe ceea ce afli astazi. Cineva are incredere in tine si trebuie sa ii demonstrezi de ce te crede un prieten bun. La amiaza se va intampla ceva ce te va face mai constient de propria valoare si incepi sa lucrezi la un proiect care te va avantaja. In ceea ce priveste banii, nu esti prea atent si risti sa fii inselat cand este vorba despre tranzactii mici.

Scorpion

Te simti putin respins de o persoana pe care o placi, poate chiar de partener. Inainte de a spune sau a face ceva, gandeste-te la cauze. Poate nici nu merita efortul sa te chinui, ci doar trebuie sa mergi mai departe. La birou incerci sa transmiti ceva si nu reusesti. Aminteste-ti ca oamenii nu iti poti citi gandurile si fii foarte clar.

Sagetator

Simti ca cineva din familie incearca sa profite de partenerul de viata si ii cere incontinuu favoruri. Pui piciorul in prag si setezi anumite limite. Folosind argumente puternice, vei evita o discutie neplacuta. In privinta unei chestiuni legate de locul de munca, nu ignora posibilitatea de a aborda lucrurile intr-un mod diferit si nou pentru tine.

Capricorn

Te afli intr-o relatie care aduce echilibru in viata ta si vrei sa o faci permanenta, daca nu este deja. Vrei sa ii expui partenerului o idee ce te face pe tine sa te simti excelent, vrei sa imparti cu el aceasta bucurie. La birou trebuie sa dai dovada de diplomatie, mai ales atunci cand ceva nu este pe placul tau.

Varsator

In relatia personala nu iti gasesti locul de ceva timp. Nu trebuie sa fugi direct, ci discuta cu cel drag ceea ce te face sa fii agitat. Fuga te va satisface doar pe termen scurt si apoi vei ajunge sa regreti. La birou vei fi foarte creativ si laudele nu vor intarzia sa apara.

Pesti

Relatia personala este armonioasa si ar trebui sa te bucuri de aceasta liniste dobandita cu greu. Si cu familia incepi sa te intelegi mai bine, acum ca a disparut un subiect care reprezenta un motiv de cearta. Ai nevoie de niste bani pentru a investi intr-un proiect nou. Nu te arunca la un imprumut bancar, ci analizeaza si varianta economiilor pe termen mai lung.

Berbec

A trecut o perioada de cand ai simtit asa de multa afectiune ca in aceste zile si ai putea sa te obisnuiesti. Nici nu vrei sa afli de unde vine aceasta schimbare de atitudine a celui drag, ci doar sa te bucuri de ea. Daca vrei sa iti investesti economiile in ceva, acum este momentul sa actionezi.

Citeste si Horoscopul lunii mai si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 10 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic