Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 10 martie 2011

Joi, 10 Martie 2011, ora 07:11
3078 citiri
Horoscop: 10 martie 2011
Foto: Ziare.com

Pesti

Interesele tale nu coincid cu ale celor din jur si azi este mai bine sa stai singur decat sa ai o companie neplacuta. In cazul in care intalnesti o persoana careia pare sa ii placa aceleasi lucruri ca si tine nu te entuziasma, ci intereseaza-te daca nu vrea doar sa se apropie de tine.

Berbec

De curand ai avut parte de un moment neplacut la locul de munca si te-ai invatat minte. Adica nu mai iei apararea cuiva fara sa fii sigur 100% ca are dreptate. Cel mai bine ar fi sa iti vezi de propriile proiecte.

Taur

Starea de sanatate iti cam face probleme si ar fi bine sa faci un control la medic. Este posibil ca si o ruda apropiata sa se imbolnaveasca si sa fii nevoit sa o ingrijesti. Ceea ce trebuie sa stii este ca in aceste zile vremea este inselatoare si fii atent la cum te imbraci si bea multe ceaiuri.

Gemeni

Ai pofta de viata. Vrei sa iesi in oras sau sa pleci intr-o drumetie la munte. De fapt, ai face orice numai sa nu stai in casa. Nu mai sta pe ganduri si suna-ti cunoscutii. Trebuie sa gasesti macar unul care sa isi doreasca acelasi lucru ca si tine.

Rac

Proiectele de la locul de munca nu iti dau pace si ajungi in situatia sa iti transformi dormitorul in al doilea birou. Ai grija sa nu exagerezi si sa nu ii neglijezi pe cei apropiati in dorinta de a face lucrurile bine.

Leu

Esti entuziasmat in legatura cu un proiect de la locul de munca si vrei sa stai cat mai mult timp sa lucrezi pentru el. Asigura-te ca ai sanse ca eforturile tale sa fie rasplatite pe masura inainte de a munci pana la epuizare degeaba.

Fecioara

Persoanele care nu au chef de glume trebuie sa stea departe de tine pentru ca astazi ai te amuzi de orice. Si vremea de afara isi pune amprenta asupra ta facandu-te sa te simti plin de energie. Ba mai mult, soarele parca te-ar indemna sa faci nazdravanii.

Balanta

Alaturi de cativa cunoscuti iei parte la un eveniment pregatit special pentru voi. Poate fi vorba despre o petrecere sau, din contra, despre o sedinta importanta in urma careia este posibil sa fii nevoit sa faci cateva schimbari in viata ta profesionala.

Scorpion

Nimic nu te-a pus pe ganduri astfel incat sa iti dai seama ce ti s-ar putea intampla astazi, asa ca vei fi luat prin surprindere de gestul partenerului de viata. Ai grija la reactie pentru ca faptul ca ramai fara cuvinte de emotii poate fi interpretat ca nu iti place ceea ce primesti.

Sagetator

Oricat de ambitios esti, uneori este bine sa renunti si sa lasi de la tine. Asta trebuie sa faci si astazi in cadrul unui conflict de la locul de munca. Nu vei castiga nimic daca demonstrezi unei singure persoane ca ai dreptate, in timp ce iti atragi zeci de dusmani.

Capricorn

Esti foarte pretentios atunci cand vine vorba de un cadou si risti ca unii amici sa prefere sa iti aduca in dar o floare sau o sticla cu vin. Este bine sa incerci ca data viitoare sa nu critici absolut tot ceea ce primesti si invata sa accepti ceva cu zambetul pe buze.

Varsator

O persoana de sex opus exagereaza cu anumite complimente si oricat de mult iti place sa fii admirat incerci sa o pui la punct fara sa o jignesti. Ai grija la convintele alese.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic martie , #horoscop zilnic