Horoscop: 10 martie 2014

Luni, 10 Martie 2014, ora 07:00
3301 citiri
Horoscop: 10 martie 2014
Foto: Ziare.com

Pesti

Primesti o oferta tentanta pentru petrecerea serii. Nu spune nu, pentru ca o sa ajungi sa regreti. Mai ales ca va fi prezenta si o persoana care iti este draga.

Berbec

Este o perioada in care nu esti sigur daca drumul pe care ai pasit este cel mai bun pentru tine. Jupiter te va ajuta sa gasesti speranta in tot ceea ce faci.

Taur

Dimineata nu ai chef sa te dai jos din pat, insa din momentul in care intri in birou te umpli de energie pozitiva. Are legatura cu sedinta ce urmeaza.

Gemeni

Familia iti ofera tot sprijinul de care ai nevoie in demersul pe care il incepi astazi. Ai nevoie de sustinerea lor. Rezultatele vor fi pe masura efortului depus.

Rac

Nu vrei sa mai pleci din locul in care ajungi astazi. Iti este foarte drag si te simti excelent. Te umpli cu energia de care ai nevoie pentru a te ocupa in zilele urmatoare de lucruri mult mai solicitante.

Leu

Esti mai vioi decat de obicei, iar aceasta atitudine te va ajuta si la locul de munca. Ti-a mers bine in weekend si asta se observa in comportamentul tau.

Fecioara

Reiei legatura cu un prieten mai vechi. In timp, v-ati indepartat din cauza unor neintelegeri. Acum, v-ati maturizat si puteti trece peste aceste aspecte. Soarele te va influenta foarte mult astazi.

Balanta

Faci planuri pentru petrecerea serii, insa varianta propusa de partenerul de viata iese din discutie, pentru ca vrea sa te duca la un eveniment cultural, iar tu ai chef de distractie.

Scorpion

Fii putin mai prudent si atent chiar si atunci cand mergi pe strada. Poti sa te accidentezi. Nu este o perioada foarte buna pentru tine.

Sagetator

Cunosti pe cineva care se va dovedi de mare folos in viitorul apropiat. Poti sa ai incredere in el/ea, insa deocamdata nu ii spune secretele tale.

Capricorn

Pui mai mult pret pe viata persoanala si lasi deoparte munca. Pana si tu ai realizat ca stai prea mult la birou. Chiar si o mica vacanta ar fi bine primita.

Varsator

Luna te faci putin agitat si neatent la ce se intampla in jurul tau. Astfel, o sa ratezi o discutie importanta de la birou. Cere sfatul unui coleg care si-a luat notite in timpul sedintei.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic 10 martie, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic