Horoscop: 10 octombrie

Luni, 10 Octombrie 2016, ora 07:31
4652 citiri
Horoscop: 10 octombrie
Foto: Ziare.com

Balanta

Asteptarea ta ia sfarsit astazi. Primesti un raspuns care a intarziat cateva saptamani. De acum inainte stii exact cum sa procedezi cand vei mai fi pus intr-o astfel de postura.

Scorpion

Iti doresti sa rezolvi cat mai multe astazi la birou. Revii chiar la proiecte pe care le-ai abandonat de multe luni. Dupa o munca cu adevarat titanica le vei finaliza si meriti si cateva zile de concediu.

Sagetator

Iti acoperi viata personala intr-un val de mister. Nu vrei sa mai vorbesti cu nimeni despre ceea ce ti se intampla, starnindu-le curiozitatea. O sa te amuze comportamentul lor.

Capricorn

Asteapta-te la un succes astazi la locul de munca. O sa faci un pas important pentru a-ti intari pozitia de la birou. Putin mai tarziu o sa primesti un cadou.

Varsator

Discuti deschis cu unul dintre superiorii tai si ii semnalezi cateva aspecte care nu functioneaza in echipa ta. O sa fie receptiv la cele auzite si va lua imediat masuri.

Pesti

Trebuie sa adopti o atitudine de indiferenta la tot ceea ce se intampla in jurul tau si sa nu te implici oricat de tentant ar suna ceva. Concentreaza-te doar pe ceea ce ai tu de facut.

Berbec

Iti pui imaginatia la treaba. Te vei ocupa de un proiect pentru care trebuie sa fii foarte creativ si o sa muncesti cot la cot cu superiorii si colegii. O sa te descurci cel mai bine dintre toti.

Taur

Nu iti asculta instinctul. Nu esti intr-o forma excelenta si din aceasta cauza este posibil sa nu iei cele mai bune decizii. Discuta cu oamenii apropiati despre sentimentele tale, pentru a te elibera.

Gemeni

O sa joci un rol important in viata cuiva, ajutandu-l sa isi invinga o mare teama si iti va fi recunoscator. Spre seara fii foarte atent la ceea ce iti spune partenerul de viata si citeste prin randuri.

Rac

Datorita unui proiect mai vechi - care a fost un adevarat succes - primesti niste bani. Relatia personala intra intr-o faza de comunicare perfecta si rezolvi cateva aspecte neplacute.

Leu

Ceva nu iese cum te asteptai. Nu pune la inima, ci mergi mai departe cu gandul ca data viitoare vei avea mai multa experienta si o sa stii cum sa procedezi.

Fecioara

Te implici in jocul periculos al unui cunoscut. Vrei sa il faci sa invete o lectie importanta, dar trebuie sa fii atent sa nu pici chiar tu in capcana pe care i-o intinzi lui.

Horoscop realizat de Zaza

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Conflictele din Alianța PNL-PSD continuă deși a mai rămas puțin timp până la primul test al alegerilor. Unii candidații care și-au dorit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei nu...
#horoscop 10 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic