Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 10 octombrie 2017

Marti, 10 Octombrie 2017, ora 07:11
8189 citiri
Horoscop: 10 octombrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Relatiile personale iau o intorsatura neasteptata si ajungi sa cunosti niste persoane absolut minunate, dar in fata carora ai pus o bariera si nu le-ai lasat sa se apropie de tine.

Scorpion

Fericirea este peste tot prin casa ta. Prietenii vin in vizita, iar tu te simti bine in pielea ta. Asteapta-te la o multime de intamplari si poate chiar o deplasare mai lunga.

Sagetator

Daca nimic nu mai functioneaza pentru a te linisti, incearca sa meditezi sau sa faci yoga. O sa vezi cat de bine o sa iti prinda. Daca nu te atrag acestea, poti apela la altceva ce te-ar putea ajuta.

Capricorn

Situatia financiara iti permite sa te rasfeti putin in aceasta perioada. O mica escapada romantica nu este exclusa. Acasa trebuie sa faci putina ordine printre lucruri.

Varsator

Ai un nivel de energie atat de ridicat cum nu ai avut de multa vreme si vei fi toata ziua cu zambetul pe buze. Cineva apropiat de tine iti va face o marturisire.

Pesti

Simti nevoia sa faci ceva, dar nu esti sigur ce, pentru ca sunt prea multe optiuni la orizont. Iti va fi dificil sa alegi, dar trebuie sa o faci.

Berbec

Iei in considerare sa inchei un parteneriat care ti-ar putea aduce mari beneficii, dar pentru care vei fi nevoit sa muncesti foarte mult. Pune in balanta aceste aspecte si abia apoi ia o hotarare.

Taur

Ai realizat ceva si astepti laude de la o persoana anume. Cand acestea intarzie sa apara, te deranjeaza si esti hotarat sa faci o schimbare pentru a te simti mai bine. Iti indrepti atentia catre ceva personal.

Gemeni

Cam toate iti merg bine. Vesti bune primesti si pe linie romantica, dar si in legatura cu banii sau cariera. Si cu toate acestea vrei si mai mult, pentru ca ai un obiectiv bine stabilit.

Rac

Faci niste calcule amanuntite, pentru ca realizezi in ultimul moment ca nu ai platit ceva cand trebuia. Intri in criza de timp si rezolvi abia cu ajutorul cuiva drag.

Leu

Comunici mult mai bine decat de obicei si, in urma unui eveniment social, iti vin noi idei care te vor indrepta catre o directie diferita. Te vei apropia de niste oameni minunati.

Fecioara

Te simti in alerta, ai impresia ca esti urmarit la fiecare pas, ca cineva sta tot timpul cu ochii pe tine. Este doar o senzatie si esti prea stresat. Gaseste metode care sa te faca sa te simti mai bine, care sa te ajute sa iti limpezesti gandurile.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 10 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic