Horoscop: 11 aprilie 2012

Miercuri, 11 Aprilie 2012, ora 07:02
3137 citiri
Horoscop: 11 aprilie 2012
Foto: Ziare.com

Berbec

Esti foarte autoritar cu o persoana care nu merita sa ai aceasta atitudine. O sa o faci sa te priveasca altfel si nu o sa fie in avantajul tau pentru ca aceasta era un aliat de incredere. Ti-o faci cu mana ta. Mai tarziu sa nu te plangi.

Taur

Oricat de mult simti nevoia ca cei din jur sa iti fie aproape nu le lua in calcul sfaturile pentru ca nu stiu exact ce se petrece cu tine. Este posibil sa te indrume pe un drum gresit si sa ajungi intr-o fundatura.

Gemeni

Daca ai ales sa faci ceva, fa tot posibilul sa o duci la capat. Nu mai lasa treburile neterminate pentru ca la un moment dat te vei aglomera si vei fi nevoit sa iti sacrifici timpul liber.

Rac

Stai mai mult cu cei dragi. In ultima vreme munca te-a acaparat cu totul si cu greu ai reusit sa stai cu ei. O sa fii un strain pentru ei si o sa te intrebi de ce. Nu vei putea intoarce timpul.

Leu

Nu ai o zi prea buna din punct de vedere fizic. Este posibil sa intampini o problema de sanatate. Nu ar strica sa faci un control de acum ca sa nu se complice totul mai tarziu.

Fecioara

Astrele sunt favorabile celor care pleaca la drum. Vremea va fi de partea ta si totul iti va iesi exact asa cum ti-ai planuit. Daca nu ai programata o plecare, succesul vine pe plan profesional.

Balanta

Ai chef sa faci o nebunie. Sa te urci in masina si sa pleci unde vezi cu ochii. Dupa cateva ore de gandire, o sa faci acest lucru sau o sa iesi in oras cu prietenii pentru ca mereu acest lucru te-a linistit.

Scorpion

Vrei sa faci ceva care nu te caracterizeaza si ai momente in care te indoiesti ca vei reusi. Totusi, te ambitionezi si vrei sa demonstrezi tuturor ca o sa poti sa faci asta.

Sagetator

Iei parte la o activitate ce include un efort fizic marit. Nu te hazarda si nu incerca ceva ce este mult prea greu pentru ca risti sa te ranesti. Ideea victoriei te ambitioneaza, insa ia in calcul si un eventual esec.

Capricorn

Te-a deranjat ceva si acum te macina acest lucru. Nu ai raspuns persoanei atunci si acum ai impresia ca ai ramas "dator" cu o replica. Faci tot posibilul sa te reintalnesti cu acel individ pentru a-i plati cu aceeasi moneda.

Varsator

Ai cateva probleme financiare si simti ca lumea s-a sfarsit pentru tine. Voiai sa cumperi ceva si esti foarte suparat ca nu ai cum sa o faci. Ai putina rabdare. Luna viitoare o sa fie mai bine.

Pesti

Esti ingrijorat din cauza unui prieten bun. Acesta a intrat intr-o incurcatura si nu poate iesi din ea fara ajutorul vostru, al amicilor. Totusi, partenerul de viata nu este de acord sa faci asta, asa ca ai grija cum ii spui pentru a nu ajunge intr-o situatie critica.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic aprilie , #horoscop zilnic