Horoscop 11 aprilie 2013

Joi, 11 Aprilie 2013, ora 07:49
3676 citiri
Horoscop 11 aprilie 2013
Foto: Ziare.com

Berbec

Ai o tentativa de a face ceva ce te-a rugat partenerul de viata, insa renunti inainte de a finaliza si apoi uiti sa continui. Neatentia aceasta o sa te coste.

Taur

O sa ai parte de cateva discutii tensionate cu un sef. Ti se reproseaza ceva si refuzi sa accepti ca acesta are dreptate, desi stii ca asta este adevarul.

Gemeni

Te apuci serios de treaba, pentru ca vrei sa finalizezi totul inainte de pranz, astfel incat seara sa poti merge unde te-a invitat un amic. O sa petreci cateva ore placute.

Rac

Se anunta o zi incendiara. O multime de reusite. Aproape ca nu faci fata laudelor venite din toate partile. Este un pas important pentru cariera ta.

Leu

Se intampla ceva si esti luat prin surprindere. Sperai ca asta sa aiba loc abia peste o saptamana. Acum trebuie sa te conformezi si sa iti faci ordine in idei pentru a te face remarcat.

Fecioara

Asteptai de o vreme ca un prieten sa iti inapoieze banii imprumutati acum cateva luni. In sfarsit, vine si acel moment. Acum poti cumpara ceva ce iti atrage de o vreme atentia.

Balanta

Daca nu vrei sa ai probleme acasa, nu te duce astazi unde te roaga un amic. Partenerul de viata tine la anumite aspecte pe care le-ati stabilit de comun acord si nu va fi fericit sa vada ca le incalci.

Scorpion

Te intereseaza ceea ce se intampla la birou, insa doar daca esti implicat. De fel, nu oferi atentie celorlalte departamente. Astazi o sa aiba loc ceva ce te va face sa iti schimbi comportamentul.

Sagetator

Trebuie sa lipsesti cateva zile de la munca si cauti un inlocuitor. Cel pe care te bazai de obicei te lasa balta in ultima clipa. Trebuie sa gasesti o alta solutie rapid.

Capricorn

Cam multa agitatie acasa. Vin in vizita unele rude care te vor face sa simti ca cedezi. Pentru a nu claca incearca sa fii distant in cadrul discutiilor.

Varsator

Iei o decizie ce te-ar putea indeparta de cineva din cercul de prieteni. Inainte de a spune concluzia finala gandeste-te la toate riscurile la care te supui.

Pesti

Nu ai tinut cont de rugamintea unui coleg si acum iar ai parte de un necaz. Data viitoare fii cu bagare de seama si tine cont de sfaturile primite.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic aprilie 2013 , #horoscop zilnic