Horoscop: 11 aprilie 2014

Vineri, 11 Aprilie 2014, ora 07:00
3717 citiri
Horoscop: 11 aprilie 2014
Foto: Ziare.com

Berbec

Nu pierde timpul stand de vorba fara rost, pentru ca se anunta multa treaba. Daca nu termini la timp, o sa fii certat si nu iti place deloc sa fii pus intr-o lumina proasta.

Taur

Soarele te face sa ii acorzi o a doua sansa unei persoane care te-a dezamagit. Va fi o alegere foarte buna, pentru ca aceasta si-a invatat lectia si acum se comporta exemplar.

Gemeni

Nu spune "hop" pana nu treci santul. Se apropie termenul limita pentru un proiect si crezi ca ai terminat deja. Arunca-ti un ochi peste el pentru a te asigura ca nu ai scapat ceva.

Rac

Nu te lasa pe mana unui strain cand vine vorba despre viata personala. Tu esti cel care stie cel mai bine ce ti se potriveste si ce nu.

Leu

Indrazneste mai mult si pune-ti in aplicare ideile. Macar una dintre ele va fi apreciata si se va concretiza. Soarele iti va da puterea de care ai nevoie.

Fecioara

Iti este foarte greu sa distingi intre ceea ce poti face cu adevarat si ceea ce va ramane un simplu vis. Neptun te ametesti. Totusi, incearca sa revii cu picioarele pe pamant, pentru ca ai cam pierdut notiunea timpului si ramai in urma cu treaba.

Balanta

Faci ce faci si intri in cate un necaz. Trebuie sa te maturizezi, altfel o sa ai probleme cu seful. Daca nu vrei si nu te poti concentra la munca, mai bine ia-ti o zi libera.

Scorpion

Te dedici in activitati intelectuale care te vor epuiza. Seara trebuie neaparat sa faci ceva relaxant, altfel a doua zi nu te vei putea ridica din pat.

Sagetator

Iti faci prea multe griji pentru ceva care nu merita. Ocupa-te de ceva mai frumos, ceva care te umple de energie pozitiva. Chiar si o zi la spa suna bine sau intr-un loc in care te poti relaxa.

Capricorn

Reactiile pe care o sa le ai astazi se datoreaza lui Jupiter. Esti mult mai increzator in ceea ce faci si esti convins ca alegerile luate astazi se vor dovedi a fi cele mai bune.

Varsator

Un cunoscut iti face o propunere interesanta pentru weekend, insa pana atunci mai ai cateva ore de munca, asa ca nu pierde prea mult timp analizand oferta sa.

Pesti

Ai parte de o discutie tensionata cu partenerul de viata. Daca cineva ar auzi ceea ce va spuneti, ar crede ca sunteti niste copii. Subiectul este unul care va starni rasul apropiatilor.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 11 aprilie, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic