Horoscop: 11 aprilie 2016

Luni, 11 Aprilie 2016, ora 07:40
4458 citiri
Horoscop: 11 aprilie 2016
Foto: Ziare.com

Berbec

Este o zi buna pentru calatorii sau macar planuri pentru vacanta. Un amic iti ofera cateva idei despre locuri inedite in care poti ajunge. Te incanta cateva variante si trebuie sa te consulti si cu partenerul de viata.

Taur

Problemele tale financiare isi gasesc rezolvarea in aceasta zi. Ai depus mult efort in ultima vreme si a venit vremea sa fii rasplatit. Nu te teme daca o situatie pare fara iesire, pentru ca totul se rezolva seara.

Gemeni

Cooperezi excelent cu oamenii de la birou, chiar si cu cei pe care ii cunosti de putin timp. Principiul tau de baza este "spune putine, dar fa multe".

Rac

Iei parte la activitati prin care iti imbunatatesti starea de spirit si vrei sa te inconjori de oameni de buna calitate si, in acelasi timp, sa ii indepartezi pe cei care iti transmit energie negativa.

Leu

Astrele prevad o perioada buna pentru a face sport si poate chiar pentru a participa la competitii de amatori. Fiind vorba despre ceva ce nu este la nivel inalt, nu lua totul mult prea in serios si nu te epuiza incercand sa fii primul.

Fecioara

Esti foarte ocupat la domiciliu si ti-ar prinde bine o zi de concediu sau macar sa pleci cu cateva ore mai devreme de la birou. Seara o sa fii vizitat de mai multe persoane.

Balanta

Este nevoie urgent sa iei legatura cu o ruda pentru a discuta termenii unei mosteniri sau sa semnati niste acte. O sa fii epuizat seara, pentru ca si la slujba se anunta o zi aglomerata.

Scorpion

Beneficiezi de niste bani in urma unei reusite a partenerului de viata. Asta inseamna ca ai unda verde pentru a merge in magazinul tau preferat.

Sagetator

Esti destul de sensibil, chiar prea mult pentru cei din preajma, pentru ca nu sunt obisnuiti sa observe prea des aceasta latura a ta. Va fi ceva nou pentru colegii tai.

Capricorn

Interactionezi cu oameni pe care nu i-ai vazut de multa vreme si esti foarte incantat de revedere. Afli detalii personale despre viata lor si esti mandru ca si tu ai cu ce sa te lauzi.

Varsator

Esti foarte rautacios cu o persoana care nu a gresit pe masura reactiei tale. Problema este ca realizezi acest lucru prea tarziu si o sa fii pus intr-o situatie penibila.

Pesti

Chiar daca la prima vedere o sarcina pare dificila si lipsita de importanta pe termen lung, in curand o sa realizezi ca nu este asa. In aceste conditii, nu lasa nimic nerezolvat.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 11 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic