Horoscop: 11 aprilie 2017

Marti, 11 Aprilie 2017, ora 06:41
5935 citiri
Horoscop: 11 aprilie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec

Multi dintre cunoscutii tai isi fac planuri pentru a fugi din oras in acest weekend, dar tu nu poti pleca si trebuie sa faci programul in asa fel incat sa impaci mai multe persoane, dar sa te ocupi si de ale tale. Partenerul de viata iti ofera solutia salvatoare.

Taur

Intri in contact cu multi oameni care te vor invata diverse lucruri. Unele sfaturi te vor ajuta enorm in perioada urmatoare. Iti deschizi sufletul in fata lor.

Gemeni

Achizitionezi ceva de ordin tehnologic si esti uimit de cat de multe inveti intr-un timp scurt. Este o zi buna si pentru o actualizare a CV-ului daca esti in cautarea unui nou loc de munca.

Rac

Esti motivat si determinat sa termini mare parte din ceea ce ai inceput. Ai spor la munca, iar sprijinul echipei este foarte important. Impreuna o sa finalizati un proiect la care munciti de ceva timp.

Leu

Dai dovada de multa generozitate. Renunti la ceva ce este important pentru tine pentru ca cineva sa aiba parte de acel lucru.

Fecioara

Descoperi o noua pasiune si te ocupi de acest aspect intreaga zi. Esti foarte preocupat de acest lucru. Nici la telefon nu raspunzi si o sa ratezi o veste legata de programul de weekend.

Balanta

O sarcina care presupune a fi tot timpul la curent cu noutatile din domeniul in care activezi te tine captiv in birou marti. Seara o sa ai nevoie de o gura de aer proaspat si iesi la plimbare.

Scorpion

Faci cuiva o favoare. Asta pana in pranz. Apoi te vei ocupa de organizarea unui eveniment la care urmeaza sa iei parte in cateva zile.

Sagetator

Te intalnesti cu prieteni sau rude pe care nu le-ai vazut de multa vreme. Vestile cu care vin acestea te vor binedispune. Inspre seara vei primi in vizita o persoana care te-a ajutat atunci cand ai simtit ca esti la pamant.

Capricorn

Nu esti foarte energic in ultima vreme si vrei sa rezolvi acest aspect, pentru ca simti ca trece timpul pe langa tine. Nu ar strica sa iti indrepti atentia catre niste suplimente alimentare.

Varsator

Un talent pe care nu l-ai exploatat asa cum ar trebui te pune in avantaj in aceste zile. Ba chiar ai putea obtine niste bani datorita acestei abilitati.

Pesti

Te pregatesti pentru o calatorie si strabati in lung si in lat magazinele pentru cumparaturi. Marti este ziua perfecta pentru a-ti face si ordine in sentimente si a vorbi cu partenerul de viata despre ceva ce te nemultumeste.

Citeste si Horoscopul lunii aprilie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 11 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop 2017 , #horoscop zilnic