Horoscop: 11 august 2014

Luni, 11 August 2014, ora 07:13
3305 citiri
Horoscop: 11 august 2014
Foto: Ziare.com

Leu

Ziua incepe cu o veste primita de la o ruda aflata la sute de kilometri distanta. Apoi dai dovada de curaj in momentul in care decizi sa faci ceva inedit.

Fecioara

Ai impresia ca un cunoscut a facut o nedreptate si lupti sa pui lucrurile la punct. O sa fii eroul zilei pentru o persoana apropiata.

Balanta

Participi la un eveniment cu fast sau la o festivitate pe care ai asteptat-o luni de zile. Emotiile au disparut ca prin minune. Soarele te ajuta mult.

Scorpion

Este un moment decisiv pentru tine. In urma sedintei de astazi, o sa te hotarasti ce trebuie sa faci pe viitor. Vei fi foarte atent la ceea ce se intampla in jurul tau.

Sagetator

Intri intr-o perioada linistita in ceea ce priveste viata de familie, mai ales ca o ruda scapa de niste probleme care nu iti dadeau nici tie pace. Mercur te ajuta sa treci cu bine peste tot.

Capricorn

Marte iti ofera toata energia de care ai nevoie pentru a face fata cu brio tuturor provocarilor de peste zi. Seara o sa fii epuizat, dar multumit de ceea ce ai realizat.

Varsator

Nu ai idee cum sa procedezi in privinta unor chestiuni si te vezi nevoit sa ceri ajutorul cuiva. Esti nemultumit de aceasta postura, pentru ca ai fi vrut sa dovedesti ca esti capabil sa duci singur la bun sfarsit ceva.

Pesti

Iti lipseste o persoana care locuieste departe de tine, drept pentru care discuti cu familia sa ii faceti o vizita surpriza.

Berbec

Ai primit o multime de sfaturi vizavi de activitatea pe care o pui in aplicare astazi, dar parca niciunul nu te-a multumit. Asculta-ti instinctul.

Taur

Comunici foarte bine cu partenerul de viata si in acest fel totul o sa vi se para mult mai usor. Ai depasit perioada critica. Acum bucurati-va de ceea ce ati construit impreuna.

Gemeni

Pui piatra de temelie pentru un proiect foarte drag. Esti constient de faptul ca o sa ai mult de munca, dar gandul ca la sfarsit vei obtine ceva inedit iti da curaj.

Rac

Daca urmeaza sa faci o tranzactie, mare grija la cifre, pentru ca una singura pusa in locul gresit poate face ravagii.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 11 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic