Horoscop: 11 decembrie 2015

Vineri, 11 Decembrie 2015, ora 06:48
4003 citiri
Horoscop: 11 decembrie 2015
Foto: Ziare.com

Sagetator

Oamenii din jurul tau au prea multa energie, iar tot ceea ce iti doresti tu este sa dormi. Va fi o zi obositoare, asa ca nu iti face planuri pentru weekend.

Capricorn

Ai de umblat astazi. Ajuti niste rude care au nevoie de sprijin si lasi totul pe locul doi si te vei ocupa de ele. Partea buna este ca acestea vor aprecia efortul tau.

Varsator

Impune-ti niste restrictii si de ordin financiar, dar si culinar. Ai exagerat din toate punctele de vedere si o sa ai probleme in ultimele zile ale lui decembrie.

Pesti

Te implici in mai multe activitati practice, care iti vor pune la incercare dibacia, dar si priceperea. O sa fii laudat la sfarsitul proiectului.

Berbec

Este o zi minunata pentru a incepe ceva nou. Ti se vor deschide noi usi care pana acum pareau "blocate".

Taur

Ai o stare de spirit foarte buna si esti deschis propunerilor oamenilor din jur. Acestia vin cu idei cu privire la locul de munca si viitoare proiecte.

Gemeni

Ti se ofera o sansa de care putini au parte in viata si ar fi bine sa nu o irosesti inutil. Daca nu deschizi bine ochii, o sa ratezi o ocazie unica. Prietenii te vor trage de maneca pentru a te aduce pe drumul cel bun.

Rac

Fii atent in jur si asculta stirile, pentru ca este ceva ce te priveste si care te-ar putea scuti de niste impozite sau taxe pe care le consideri abuzive.

Leu

Cu sarmul tau si simtul practic vei bifa o mare reusita astazi. Poti sa spui ca esti foarte multumit de acest sfarsit de an.

Fecioara

Incepi sa faci de acum planuri pentru trecerea in noul an. Ai multe variante la indemna si nu esti sigur pe care sa o alegi. Nu te grabi, pentru ca oricand poate sa apara ceva mai bun.

Balanta

Nativii in balanta sunt foarte visatori astazi si isi fac programul in asa fel incat sa isi impace toti cunoscutii. Prietenii vor sa iasa in oras, iar familia vrea sa stai mai mult pe acasa.

Scorpion

Interactionezi cu foarte multe persoane si creezi noi legaturi care te vor ajuta in cariera. Trebuie doar sa ai rabdare si sa nu incerci sa sari peste etape.

Horoscop realizat de Zaza

Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat vineri, 29 martie, că împreună cu echipa de la instituţia pe care o conduce, pregăteşte un proiect legislativ care va...
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
#horoscop 11 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic