Horoscop: 11 februarie 2016

Joi, 11 Februarie 2016, ora 07:16
4164 citiri
Horoscop: 11 februarie 2016
Foto: Ziare.com

Varsator

Atunci cand trebuie sa luati o decizie atat de importanta ca acum, in stare sa va schimbe viata, ar trebui sa analizati toate scenariile. Nu va lasati purtati de idei irealizabile; riscati sa faceti multe greseli.

Pesti

Nu va plangeti de remacile critice ale celor din jur si de retorica lor menita sa scoata in evidenta greselile. In astfel de confruntari, ganditi-va ca nu faceti decat sa va perfectionati abilitatile de orator. Chiar daca adevarul rar poate iesi la iveala in astfel de discutii, acestea reprezinta un bun prilej de a va aseza in cea mai buna lumina.

Berbec

Simtul responsabilitatii si cel al datoriei, respectate "la virgula", garanteaza succesul. Aveti mare grija mai cu seama daca aveti sarcini din domenii care nu va sunt familiare; acestea se pot dovedi chiar periculoase.

Taur

Aveti ocazia sa gasiti calea spre o comunicare armonioasa cu partenerul sau cu un interlocutor important. In sfarsit, vorbiti aceeasi limba. Nu e vorba doar despre conversatie, ci chiar veti munci si va veti distra impreuna.

Gemeni

Niste schimbari neasteptate la locul de munca aduc instabilitate in viata privata. Planurile voastre se pot schimba, luand un curs pe care nu l-ati luat in calcul. E insa o zi perfecta sa va ocupati de treburile casnice si sa interactionati cu familia.

Rac

Perioada e una propice studiului, dar si discutiilor, tratativelor, corespondentelor de orice fel. Aveti spor si daca munca voastra are legatura cu literatura. Reusiti sa procesati cu mare usurinta informatiile, pe care le veti primi din multe surse si intr-o forma care va convine de minune.

Leu

Va dovediti din plin simtul practic, dar si ironia fina. Luati hotarari, semnati documente, faceti tot felul de targuri si intelegeri, nu doar in ceea ce priveste fondurile proprii, ci si legat de cele ale familiei.

Fecioara

Meticulozitatea coexista azi armonios cu inteligenta si intuitia, in cazul vostru. Va dovediti a fi un antreprenor priceput, aveti si talent de jurnalist si anchetator, ba chiar si de programator si critic.

Balanta

Pentru a va face banii sa se inmulteasca, nu ajung abilitatile pe care le aveti si nici intuitia. Pentru a va rezolva problemele financiare, va trebui sa tatonati niste surse de informatie si sa cereti sfatul unui consultant.

Scorpion

Va ocupati de colectarea informatiilor. Cele mai valoroase vin de la prieteni si colegi, dar si de la rude cu un ascutit simt practic.

Sagetator

Cand vine vorba despre activitatile din sfera profesionala, va trebui sa va bazati nu doar pe fapte, ci si pe informatii venite din surse private, secrete si chiar nu foarte sigure.

Capricorn

Activitatile, unele care presupun legaturi peste hotare, procesele si drumurile lungi, toate pot lua o intorsatura neasteptata. Ca sa intelegeti bine situatia, studiati bine riscurile pe care sunteti pregatit sa vi le asumati. Perspectivele sunt mai bune decat v-ati imagina.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop 11 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic