Horoscop:11 ianuarie 2016

Luni, 11 Ianuarie 2016, ora 07:48
3666 citiri
Horoscop:11 ianuarie 2016
Foto: Ziare.com

Capricorn

Nu te lasi descurajat de ideile unor persoane care nu au avut curajul sa isi asume raspunderea pentru ceva important in viata si iti vezi de drumul tau. Se va dovedi a fi o decizie foarte buna.

Varsator

Ratezi o oportunitate si iti dai seama de greseala facuta, dar nu ai cum sa schimbi nimic. Tot ceea ce poti face este sa mergi mai departe cu proiectul si sa speri ca se va ivi inca o asemenea sansa.

Pesti

O experienta emotionala atinge punctul culminant. Nu te asteptai la asa ceva si esti foarte multumit de ceea ce s-a intamplat.

Berbec

O zi parca desprinsa din basmele copilariei. Te asteapta multe surprize si momente romantice petrecute in compania celui drag.

Taur

Ai impresia ca bati pasul pe loc si preiei initiativa. Doar asa te asiguri ca nu o sa ajungi sa fii nevoit sa ceri ragaz sefilor. Mai mult, gestul tau va fi recompensat.

Gemeni

Esti luat prin surprindere de o mica problema financiara, dar pe care o rezolvi pana la urma datorita unui amic. Acesta iti ofera solutia salvatoare.

Rac

Actioneaza intr-un mod simplu oricat de complicata ar fi problema. O sa vezi ca cel mai scurt drum va fi cel mai bun. O sa ai parte de o surpriza financiara.

Leu

Fii foarte atent la oamenii pe care abia ii cunosti si nu te lasa influentat de opiniile acestora. Mergi pe calea ta, cel putin o perioada. Marte te ajuta sa iei decizii bune pentru tine.

Fecioara

Familia nu iti impartaseste unele idei si incearca sa te influenteze. Iti pui repede rudele la locul lor si mergi inainte cu planurile tale.

Balanta

Faci o schimbare care vizeaza obiective mai indraznete. Planurile sunt bine puse la punct. Astepti doar ca seful sa iti dea unda verde.

Scorpion

Parteneriatele neoficiale nu sunt bune pentru nativii in scorpion. Trebuie sa iti asumi ceea ce faci pentru a te asigura ca nu vor exista probleme legate.

Sagetator

Casa familiei intra in atentia astrelor, care pregatesc niste schimbari. Se anunta vizita unor rude si discutii ce se vor prelungi pana spre miezul noptii.

Horoscop realizat de Zaza

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#horoscop 11 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic