Horoscop: 11 iulie 2013

Joi, 11 Iulie 2013, ora 07:01
2707 citiri
Horoscop: 11 iulie 2013

Rac

Ai ajuns la finalul unui proiect care iti face cinste. Esti foarte mandru de tine, iar familia considera acest lucru ca un test de maturitate.

Leu

Asteapta-te la cateva ore extrem de grele la locul de munca. Abia dupa-amiaza o sa scapi de stres si emotii, dar rezultatul va fi unul satisfacator.

Fecioara

Nu te lasi doborat de nimic si oricat de multe usi ti s-ar inchide tot gasesti o portita pe care sa intri. Atitudinea aceasta te va aduce intr-o postura unica.

Balanta

Uneori te complici fara rost. Ceea ce aveai acum de facut era extrem de simplu si rapid, insa ai vrut sa ajuti pe cineva, iar acum totul se intoarce impotriva ta.

Scorpion

Ai un dar aparte, insa nu l-ai materializat la maximum. Acum a venit timpul sa o faci. Cineva mai in varsta ca tine iti va da o mana de ajutor.

Sagetator

Esti constient de ceea ce te asteapta, dar cu toate acestea continui pe drumul tau. Uneori este bine sa iei in seama si sfaturile celor din jur.

Capricorn

In jurul tau sunt multe persoane care isi dau cu parerea cu privire la ceva ce ai in lucru. Important este sa stii cand sa apleci urechea la aceste vorbe si cand sa nu. Acum nu este momentul sa o faci.

Varsator

Ai nevoie de mai multa distractie in viata ta. S-a instalat monotonia si mai este doar un pas pana la stres cronic. Prietenii vor lua atitudine.

Pesti

Ziua incepe destul de bine, dar nu se va termina la fel din cauza a ceva ce tine de viata personala. O discutie lasata neterminata revine.

Berbec

Ai idei ce reprezinta un mare avantaj in domeniul in care activezi. Important este si modul in care le pui in practica.

Taur

Primesti o recompensa pentru eforturile depuse in ultimul timp. Considerai ca era nevoie de asa ceva. Iti da forta sa continui in acelasi ritm.

Gemeni

Trebuie sa fii constient de ceea ce poti inainte de a accepta un proiect. Daca te aglomerezi, o sa clachezi intr-un moment cheie.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic iulie 2013, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic