Horoscop: 11 iulie 2016

Luni, 11 Iulie 2016, ora 07:00
5185 citiri
Horoscop: 11 iulie 2016
Foto: Ziare.com

Rac

Succesul tau sta doar in mainile tale. Doar de tine depinde daca peste o luna o sa fii tot aici sau nu. Totusi, nu porni intr-o aventura prea indrazneata pentru fortele tale.

Leu

Organizeaza-ti banii si imparte-i in asa fel incat sa nu ramai fara pana la salariu. Sub influenta unor sentimente de moment, o sa iei o decizie care o sa te bucure peste cateva saptamani.

Fecioara

O persoana pe care nu o cunosti prea bine va juca un rol esential in viata ta in perioada urmatoare, asa ca incearca sa te apropii de ea. Orice dialog purtat astazi o sa para o marturisire.

Balanta

Lucrezi cu niste parteneri straini, nu neaparat de alta nationalitate, ci din afara companiei tale. Descoperi niste lucruri care te fac sa iti pui anumite semne de intrebare cu privire la jobul tau.

Scorpion

Ceva din viata privata te face sa infloresti. Este o chestiune care te-a tulburat in ultima vreme, dar care acum se rezolva, fara ca tu sa depui prea mult efort.

Sagetator

Petreci in familie. Este ziua unuia dintre voi sau sarbatoriti un alt eveniment special. O sa alergi prin oras pentru a te pregati.

Capricorn

Rudele apropiate iti fac o propunere pe care nu o poti refuza. Atat de avantajoasa este. Te mira gestul lor, pentru ca nu te asteptai.

Varsator

Venitul lunar este pe punctul sa creasca. Obtii o prima sau o marire de salariu si acest lucru iti ofera o stare de bine. Seara o sa o petreci cu prietenii.

Pesti

Esti pe drumul cel bun cu un proiect. Atitudinea ta serioasa este foarte buna, dar nu ar strica si putin mai mult simt al umorului pentru ca atmosfera de la birou sa fie frumoasa.

Berbec

Este un moment bun pentru a vorbi despre o activitate pe care ai facut-o in secret de familie. Ai fost nevoit sa procedezi astfel, pentru ca este vorba despre un cadou, o surpriza pentru cineva foarte special.

Taur

O sa fii foarte respectat si complimentat de oameni de la job. Ai realizat ceva notabil si acum culegi roadele unei munci pentru care ai depus mult efort.

Gemeni

La amiaza faci o descoperire care te va emotiona, iar apoi urmeaza cateva intalniri de afaceri in cadrul carora o sa semnezi destul de multe acte.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 11 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic