Horoscop: 11 iunie 2014

Miercuri, 11 Iunie 2014, ora 07:29
2911 citiri
Horoscop: 11 iunie 2014
Foto: Ziare.com

Gemeni

Esti foarte fericit, iar motivul vine din partea unui prieten bun pe care l-ai ajutat la nevoie. Acum, ti se intoarce binele oferit.

Rac

Reprezinti stalpul de sustinere pentru un apropiat. Va apela la tine pentru ceva ce tine de familia sa. O sa faci tot ce iti sta in putinta. Pluto iti inspira putere azi.

Leu

Se anunta o zi aglomerata, dar si plina de satisfactii. La amiaza o sa ai parte de un moment in care o sa simti ca nu mai poti, dar o sa te pui repede pe picioare.

Fecioara

Oferi cuiva sfaturi pretioase si o sa ajungi un fel de erou pentru el. Rar a ascultat de cineva, insa acum a inteles ca este important sa urmeze acest drum.

Balanta

Nu esti adeptul schimbarilor radicale, dar consideri ca acum este momentul pentru asa ceva. Inainte sa pui totul in practica cantareste foarte bine variantele pe care le ai.

Scorpion

Pui bazele unei afaceri sau pentru un proiect ce iti va aduce multe avantaje, printre care si unele banesti. Dupa ce primesti banii ar fi bine sa ii pui deoparte pentru zile mai negre.

Sagetator

Te simti nedreptatit si pui piciorul in prag. O sa ii spui unui coleg tot ceea ce crezi si acesta va realiza ca a gresit fata de tine. Soarele te ajuta.

Capricorn

Intri intr-un fel de pauza la locul de munca, insa nu iti iei concediu. Pur si simplu termini o etapa importanta si pana cand incepe alta te relaxezi putin.

Varsator

Te termina o situatie incerta la locul de munca. O sa fii promovat sau primesti o noua sarcina. Indiferent de varianta, tu o sa fii avantajat.

Pesti

Duci munca de lamurire cu partenerul de viata in privinta concediului. Fiecare va doriti sa mergeti intr-un loc anume si nu vreti sa cedati in favoarea celuilalt. Se anunta o lupta dura.

Berbec

Te mandresti cu rezultatele din ultima perioada si chiar ai cu ce. Important este sa nu intreci masura si sa nu exagerezi cu lauda de sine.

Taur

Faci bilantul resurselor financiare si ajungi la concluzia ca este important sa cheltuiesti mai putin, pentru ca se anunta cateva evenimente costisitoare in perioada urmatoare.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 11 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic