Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 11 iunie 2015

Joi, 11 Iunie 2015, ora 07:53
4231 citiri
Horoscop: 11 iunie 2015
Foto: Ziare.com

Gemeni

Discuta planurile de astazi cu sotul/sotia, pentru ca ti-ar putea oferi niste idei la care nu te-ai gandit. Seara o sa te prinda la cumparaturi, pentru ca lista cu necesitati se marise.

Rac

Fa-ti calcule foarte clare in legatura cu banii pe care ii mai ai in portofel, pentru ca te pregatesti de concediu si o sa ai nevoie de resurse destul de mari.

Leu

Dai dovada de mult profesionalism si ii dai Cezarului ce-i al Cezarului. Refuzi sa iti asumi meritele pentru o idee care nu ti-a apartinut si sinceritatea va fi apreciata de cei din jur.

Fecioara

Interactionezi mai mult cu oameni cu care nu ai intrat foarte des in legatura in ultima perioada, chiar ani. O sa fii impresionat de un om despre care nu aveai o foarte buna parere.

Balanta

Dupa o zi foarte agitata si plina de evenimente o sa ajungi la concluzia ca ai nevoie de un concediu, asa ca incepi sa citesti niste recenzii sau sa dai telefoane prietenilor care tocmai s-au intors din vacanta.

Scorpion

Esti un prieten foarte bun, pana cand cineva iti greseste. Nu treci cu vederea nici cea mai mica chestie si te gandesti ca oricand ar putea sa repete pasul nepotrivit.

Sagetator

Trebuie sa fii foarte concentrat si atent la ceea ce faci sau semnezi astazi, pentru ca de asta depinde viitorul cuiva si nu te poti juca cu soarta sa.

Capricorn

Ai o ambitie cum rar se intalneste. Ti-a intrat ceva in cap si nu te lasi pana cand nu materializezi ideea. Totusi, nu ti-ar strica mai multa odihna, pentru ca doar la asta te gandesti.

Varsator

Dimineata nu se anunta prea placuta din cauza ca petreci prea mult timp in trafic, lucru pe care nu il suporti. Abia dupa cateva ore o sa te linistesti si o sa te poti ocupa asa cum trebuie de ale tale.

Pesti

Esti o persoana practica si mereu gasesti ceva de facut cu lucruri pe care altii le-ar arunca fara sa stea pe ganduri. Ies chestii senzationale din mainile tale.

Berbec

Descoperi o noua pasiune si esti foarte incantat. Pe langa faptul ca te relaxeaza, iei in calcul si varianta de a castiga niste bani din asta.

Taur

Parca stai pe un butoi de pulbere si mai ai putin si explodezi din cauza unui coleg. Te vei linisti dupa ce o sa afli ca si altii gandesc la fel si aveti in plan sa luati atitudine.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2015, #horoscop zilnic 11 iunie , #horoscop zilnic