Horoscop: 11 mai 2011

Miercuri, 11 Mai 2011, ora 07:39
2520 citiri
Horoscop: 11 mai 2011
Foto: Ziare.com

Taur

Simti ca esti in centrul atentiei datorita unui proiect finalizat cu succes. Problema este ca cei din conducerea companiei au observat cat de mult poti si acum iti vor da mult mai multe sarcini decat de obicei. Este un pas inainte in cariera, insa ai grija la sanatate, pentru ca stresul isi poate pune amprenta asupra ta.

Gemeni

Nu lasi nimic neterminat de obicei, insa acum esti nevoit sa renunti la o colaborare pe motiv ca nu ai destul timp la dispozitie. Ai facut aceasta alegere pentru a putea petrece mai mult de cateva ore pe zi in compania familiei.

Rac

Cei dragi iti cer o mare favoare, insa pentru a le face pe plac trebuie sa refuzi un prieten drag. Familia intotdeauna castiga, asa ca planurile tale pentru astazi se vor schimba radical. Pe seara vei lua parte la un eveniment important pentru viitorul tau.

Leu

Suprizele se tin lant de tine astazi. Inca de dimineata afli ca trebuie sa preiei o sarcina la locul de munca in lipsa unui coleg. Dupa-amiaza vei avea de trecut un hop la birou, insa totul se va rezolva cu calm si rabdare.

Fecioara

Gestul unui apropiat te-a lasat fara cuvinte. Nu credeai ca cineva poate face asa ceva pentru tine si acum te gandesti serios cum trebuie sa interpretezi acest lucru. Inainte de a face urmatorul pas, analizeaza foarte bine situatia pentru a evita anumite greseli pe care le-ai mai facut si in trecut.

Balanta

Te simti foarte apropiat de o persoana si nu vrei sa pierzi timpul aiurea, ci sa stai mai mult in preajma sa. Esti dispus sa lasi munca deoparte pentru un timp ca sa te asiguri ca nimic nu intervine in planurile tale.

Scorpion

Un coleg nu este de acord niciodata cu ideile tale si astazi este posibil sa intrati intr-o discutie fara iesire, mai ales daca nu te opresti cand trebuie din a spune tot ceea ce gandesti.

Sagetator

Daca vrei sa clarifici anumite aspecte la locul de munca, gandeste-te bine inainte la modul in care vrei sa expui problema pentru a nu starni o revolta in randul unui grup de oameni.

Capricorn

Primesti tot mai multe sarcini, insa din punct de vedere financiar nu se schimba nimic si esti hotarat sa spui ceea ce te nemultumeste. Daca vei fi sigur pe tine si iti masori cuvintele, este posibil sa primesti mult mai mult decat sperai.

Varsator

Viata sentimentala evolueaza mult mai bine decat te asteptai. Anumite persoane din jurul tau te uimesc pe zi ce trece si chiar ajungi sa iti schimbi parerea in privinta cuiva pe care nu il priveai tocmai cu ochi buni.

Pesti

Ai uitat complet de o sarcina primita in urma cu aproximativ o luna si acum cand ti se cere raportul ramai incremenit. Norocul tau este un coleg, care intelege imediat despre ce este vorba si intervine obtinand o amanare. Vei fi nevoit sa ramai peste program, insa mai bine asa decat sa ramai fara locul de munca.

Berbec

Cea mai buna parte a zilei va fi seara, cand o veste buna te va face sa privesti cu alti ochi ceea ce se intampla in jurul tau si sa realizezi cine este cu adevarat sincer si cine incearca sa te pacaleasca.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic