Horoscop: 11 martie 2011

Vineri, 11 Martie 2011, ora 07:00
2875 citiri
Horoscop: 11 martie 2011
Foto: Ziare.com

Pesti

In dorinta de a ajuta un prieten bun risti sa ii ignori pe cei din familie, asa ca gandeste-te bine inainte de a sta foarte mult timp plecat de acasa, chiar daca scopul este admirabil. Daca vrei reusi sa ii impaci pe toti, te vei simti si tu bine. La locul de munca vei intampina cateva situatii neplacute, insa vina este a ta pentru ca ai promis ceva si nu te-ai tinut de cuvant.

Berbec

Nu ar strica sa dai dovada de maturitate astazi in momentul in care participi la o sedinta foarte importanta si sa eviti discutiile copilaresti pentru a nu face o impresie gresita.

Taur

Cere ajutorul persoanei dragi si nu trage sa faci fata singur greutatilor pentru a nu ajunge intr-un punct fara scapare. O sa vezi ca acesta va reactiona mult mai bine decat te astepti si astfel vei putea rasufla usurat.

Gemeni

Daca nu ai probleme, le cauti. Asta o sa faci astazi cand in ciuda faptului ca ai parte de o zi foarte linistita, nu ai stare si intri in probleme. Daca te plictisesti, citeste o carte, numai stai departe de persoanele care atrag relele ca un magnet.

Rac

Esti plin de energie, ceea ce inseamna ca este o zi buna pentru a face sport. Chiar si o simpla plimbare prin parc cu animalul de companie sau sotul/sotia va avea un efect buna asupra organimului.

Leu

Ai tot amanat o intalnire importanta si astazi trebuie sa aiba loc urgent pentru ca lucrurile se complica. La sfarsit o sa vezi ca te temeai degeaba si ca tot raul spre bine. Pe seara te vei intalni cu cel putin o persoana foarte apropiata de tine, insa nu o ruda.

Fecioara

Uita de griji si necazuri si astazi profita de vremea frumoasa si fa tot ceea ce iti doresti. Vrei sa fii din nou copil? Mergi in parc si stai putin intr-un leagan sau mergi intr-un magazin de jucarii. Vrei sa te relaxezi? Mergi la spa. Important este sa faci ceea ce ti se pare tie frumos si ce iti doresti, nu ce le place celor din jur.

Balanta

Nu ar strica sa iei o pauza si sa stai departe de tot ceea ce te streseaza. Daca ai posibilitatea, mergi intr-un loc in care sa auzi doar zgomotul naturii si stai cateva ore. O sa vezi ca te vei simti mult mai bine la intoarcerea acasa.

Scorpion

Partenerul de viata iti cere mereu cate ceva, la fel si copiii sau apropiati. Astazi a venit randul tau sa le spui celor din jur ceea ce iti doresti. Fie ca este vorba despre ceva material, fie ca este spiritual astazi dorintele iti vor fi indeplinite.

Sagetator

Simti ca ai dat marea lovitura la locul de munca si faci tot posibilul sa te mentii pe aceasta pozitie. Pentru a reusi vei avea nevoie de ajutorul celor din jur pe care il vei primi neconditionat.

Capricorn

Viata sentimentala va fi pusa pe primul loc astazi. Nu iti pasa de locul de munca sau de ce se intampla in tara, ci doar de programul tau facut cu persoana draga.

Varsator

Aminteste-ti ca astazi este termenul limita al unui proiect si ar fi bine sa nu ratezi ocazia de a te impune si in acelasi timp de a-ti face cunoscute ideile pentru viitorul companiei. Poate aceasta este ocazia ta sa fii promovat.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic martie , #horoscop zilnic