Horoscop: 11 martie 2014

Marti, 11 Martie 2014, ora 07:01
3107 citiri
Horoscop: 11 martie 2014
Foto: Ziare.com

Pesti

Ai o idee cu privire la un proiect viitor si vrei sa profiti de acest moment pentru a o face cunoscuta. Insista acum si o sa ai rezultate extrem de bune.

Berbec

Nu te lasa pe mana unor incepatori daca stii ca de ceea ce fac ei depinde viata ta. Mai bine sa gresesti singur decat altcineva.

Taur

Soarele te ajuta sa treci cu bine peste un hop. Este punctul slab al lunii martie. Apoi, te poti concentra pe lucruri care au legatura cu viata profesionala.

Gemeni

Te gandesti deja la mini vacanta de Paste si faci planuri pentru petrecerea acestor zile. Sfatuieste-te cu membrii familiei pentru a nu-i incurca.

Rac

Dai dovada de multa responsabilitate, lucru ce iti va aduce multe laude. Mercur te influenteaza destul de mult in aceasta perioada.

Leu

Descoperi o activitate care te face sa te simti foarte bine si te relaxeaza. Profita de ceea ce ai aflat si in fiecare moment liber fa asta.

Fecioara

Marte te face extrem de impulsiv si o sa reactionezi la nervi. Ai grija la ton si la cuvintele utilizate. Acestea te-ar putea costa.

Balanta

Fa mai mult sport, pentru ca in ultima vreme ai evitat sala de fitness sau parcul si se observa. Nu neaparat ca ai acumulat kilograme, ci in starea de sanatate.

Scorpion

Accepta propunerea pe care o primesti astazi. Altfel, o sa regreti cand o sa afli ca cel care ti-a luat locul are parte de lucruri bune.

Sagetator

Te intalnesti cu o persoana pe care nu ai vazut-o de multa vreme. Afli niste detalii ce iti vor fi de ajutor in urmatoarele saptamani.

Capricorn

Telefonul pe care il astepti de zile intregi o sa vina astazi. Primesti o veste excelenta, care te va face sa iti schimbi planurile pentru vara aceasta.

Varsator

Daca aveai de gand sa pleci intr-o calatorie, anuleaza totul, pentru ca astrele nu iti sunt favorabile. Vremea nu va fi de partea ta si iti vei pierde timpul degeaba.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic 11 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic