Horoscop: 11 martie 2015

Miercuri, 11 Martie 2015, ora 07:03
3723 citiri
Horoscop: 11 martie 2015
Foto: Ziare.com

Pesti

Te lasi atras intr-o capcana de o persoana care isi urmareste propriul interes. Fii cu bagare de seama, dar nu te tranforma intr-un maniac care nu mai crede pe nimeni.

Berbec

Urmezi cateva proceduri necesare pentru a te asigura ca munca ta de pana acum nu a fost degeaba. O sa fie multa bataie de cap, dar merita efortul.

Taur

Scapi de sub control o situatie. Totul te depaseste cu mult si ai nevoie de o pauza pentru a te calma. Altfel, o sa te panichezi si clachezi inainte de momentul cel mare.

Gemeni

Ai foarte multa energie si trebuie sa profiti de aceasta stare si sa te concentrezi pe niste lucruri care iti par plictisitoare. Doar intr-o astfel de dispozitie le poti termina.

Rac

Vestile bune vin atunci cand nu te astepti si cum astazi te gandeai ca o sa fie o zi plictisitoare o sa ai parte de o surpriza. Va fi ceva deosebit.

Leu

Se iveste o ocazie de care trebuie sa profiti. Astfel de ocazii nu apar prea des in viata unui om si fii constient de asta. Daca refuzi, sunt mari sanse sa regreti.

Fecioara

Faci comparatie intre doua persoane, dar nu este o strategie buna, pentru ca cel care ti-a cerut opinia ar putea sa creada ca esti subiectiv si ca nu se poate baza pe ideile tale.

Balanta

Incearca sa te detasezi de o situatie care iti face rau. Chiar daca iti este greu, va fi un lucru bun facut pentru viitor. Trebuie sa te concentrezi si sa te mobilizezi.

Scorpion

Ai stat o perioada in umbra, dar acum iesi in fata cu o noutate. Toti vor sa intre in legatura cu tine si sa afle detaliile reusitei tale. Te simti o mica vedeta.

Sagetator

Un conflict mai vechi cu o ruda revine in actualitate si trebuie sa ramai ferm pe pozitie pentru a nu fi invins. Pluto iti ofere puterea de care ai nevoie pentru a le face fata.

Capricorn

Reusesti sa faci o achizitie destul de mare pe care o pandesti de ceva timp. Fericirea ta nu poate fi descrisa in cuvinte, dar poate fi sarbatorita alaturi de prieteni.

Varsator

Vorbeste mai putin si munceste mai mult. Altfel, o sa ajungi sa lucrezi si in weekend pentru a termina tot ce ai in lucru. Ai acceptat prea multe sarcini si pe viitor trebuie sa inveti din asta.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 11 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic