Horoscop: 11 martie 2016

Vineri, 11 Martie 2016, ora 07:34
4193 citiri
Horoscop: 11 martie 2016
Foto: Ziare.com

Pesti

Pentru tine iubirea nu este ceva ce trebuie spus in fiecare moment, dar uneori simti nevoia sa auzi cuvinte de dragoste din partea partenerului de viata. Problema este ca ai pretentia ca el sa iti citeasca gandurile.

Berbec

Interactionezi excelent cu echipa ta astazi si chiar si cu oamenii cu care de obicei nu te intelegi. Esti intr-o forma fizica si psihica excelenta si tocmai de aceea reusesti sa faci multe lucruri.

Taur

Primesti sprijinul cuiva de la care nu te asteptai si te impresioneaza gestul sau. Urmeaza sa primesti niste rezultate si esti emotionat, pentru ca ai muncit foarte mult pentru a ajunge aici.

Gemeni

Trebuie sa faci un sacrificiu pentru a te asigura ca planul tau va fi dus la bun sfarsit cu bine. Nu conteaza cat de mult te chinui pe parcurs, ci doar satisfactia de la final.

Rac

Familia iti este alaturi zilele acestea. O sa ajungi in fata unui test final si ai nevoie sa stii ca gandurile celor dragi se indreapta catre tine. Recompensele nu vor intarzia sa apara.

Leu

Simti un aer nou in jurul tau chiar daca nu ai plecat din orasul tau. Este vorba de atitudinea oamenilor din jur, care sunt mult mai calmi si privesc lucrurile cu mai mult entuziasm.

Fecioara

Daca ai nevoie de ajutor, nu ezita sa il ceri, chiar daca ti se pare umilitor pentru functia ta. Oricine se poate bloca la un moment dat si nu este o tragedie daca accepti o mana care ti se intinde.

Balanta

Iti pui in valoare un talent pe care il scoti rar la iveala. Acest lucru o sa te aduca in atentia cuiva specializat in acest domeniu si care iti poate oferi o idee de afacere.

Scorpion

Intri sub aripa protectoare a unei persoane din cercul de prieteni. Aceasta se considera responsabila pentru reusita ta si va munci cot la cot cu tine, poate chiar mai mult.

Sagetator

Ai in fata o noua provocare si incerci sa gasesti momentul oportun pentru a porni la drum. Iti trebuie ceva curaj. Ti-ar prinde bine niste ganduri bune venite din partea amicilor.

Capricorn

Un document foarte vechi iti ofera o surpriza si obtii si niste bani. Esti atat de incantat incat vrei sa faci o calatorie in timp in podul bunicii. Poti sa ai parte de surprize.

Varsator

Te lupti pentru ca sansa oferita de cineva sa nu fie furata de un coleg parsiv care inoata in ape tulburi. Se va "lovi" direct de dorinta ta de a invinge.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 11 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic