Horoscop 11 noiembrie 2010

Joi, 11 Noiembrie 2010, ora 07:28
3043 citiri
Horoscop 11 noiembrie 2010
Foto: Arhiva

Scorpion

Nu ar strica ca in prima parte a zilei sa iti stapanesti nervii si sa incerci sa eviti discutiile in contradictoriu cu cei din jur, mai ales cu cei de la munca, deoarece astfel de discutii iti pot crea probleme pe viitor.

Sagetator

Viata sentimentala va fi pusa pe primul loc astazi si nu prea te intereseaza nimic altceva ce nu are legatura cu tine, partenerul de viata si, evenutal, copiii tai. Oricat de mult ai avea de munca si oricat de urgent este proiectul de la munca, astazi nimic nu intervine intre tine si viata sentimentala.

Capricorn

Lucrurile incep foarte bine dimineata si vor evolua la fel de bine toata ziua. Daca lucrezi in domeniul comertului, spre amiaza este posibil sa vinzi sau sa achizitionezi ceva la un pret foarte bun, iar in cazul in care lucrezi in domeniul imobiliar, o sa faci o tranzactie importanta.

Varsator

La locul de munca lucrurile incep sa fie din ce in ce mai bune si in sfarsit ai impresia ca munca ta nu este in zadar. Cu toate acestea, nu ar fi bine sa te culci pe o ureche si sa ii lasi pe cei din jur sa iti faca treaba.

Pesti

Astepti cu nerabdare weekendul, insa nu pentru a te odihni, ci din contra pentru a incepe un nou proiect, care se anunta a fi foarte profitabil, din toate punctele de vedere.

Berbec

O persoana apropiata are nevoie de o suma de bani si esti dispus sa ii dai, chiar daca asta inseamna ca tu o sa cam ramai fara bani. Te va ajuta insa foarte mult, din punct de vedere moral, faptul ca iti ajuti prietenul.

Taur

Incapatanarea de care dai dovada iti va crea probleme cu partenerul de viata, asa ca ai grija atunci cand spui sau faci ceva si pana unde mergi cu ambitia ta. Nu ar strica sa iei in serios si sfaturile celor din jur.

Gemeni

Te cam enerveaza o persoana noua din anturajul tau, care nu face altceva decat sa te contrazica si sa spuna ca ceeea ce faci tu nu este bine. Deja iei totul mult prea personal si vrei sa o pui la punct, ceea ce se va intampla in aceasta seara.

Rac

Ai primit o veste foarte buna de la un prieten bun si asta te bucura, mai ales ca asta inseamana ca pleci intr-o mica vacanta cu partenerul de viata. Aceasta calatorie va va face sa va simtiti mult mai legati.

Leu

Treci printr-o perioada destul de buna din aproape toate punctele de vedere. Viata personala este exact asa cum ti-ai dorit, iar la locul de munca lucrurile merg bine. Spre seara o sa primesti o veste buna de la o persoana aflata la departare, care te va face sa te simti si mai bine.

Fecioara

Indiferent ca esti femeie sau barbat, simti ca femeile din jurul tau au devenit toate mai nervoase si te fac sa te simti la fel de nervos sau nervoasa. Cel mai bine ar fi sa incerci sa indepartezi aceste surse de stres si nervi din viata ta. Spre seara, lucrurile se vor schimba total si o sa poti sa te bucuri de mai multa liniste, in sanul familiei.

Balanta

Ai reusit sa ajungi acolo unde iti doreai de mai mult timp si te hotarasti sa sarbatoresti acest lucru cu prietenii tai. Nu ar strica nici daca ati pleca undeva, in afara orasului, pentru cateva zile.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010, #zodiac 2010 , #horoscop zilnic