Horoscop: 11 noiembrie

Vineri, 11 Noiembrie 2016, ora 06:38
4644 citiri
Horoscop: 11 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Prietenii supun la vot o destinatie de vacanta si spre fericirea ta va iesi castigator locul in care vrei sa ajungi de ceva timp. O sa pleci mai devreme de la birou pentru a te pregati.

Sagetator

Iei parte la inceputul unui proiect promitator la care vor lucra multe persoane. La inceput vrei sa stai deoparte sa privesti, dar nu vei rezista sa nu te implici.

Capricorn

Daca trebuie sa faci plati astazi, apeleaza mai degraba la card decat la cash. S-ar putea sa primesti un bonus datorita acestui lucru.

Varsator

Nu ai incredere in tine si refuzi sa dai curs unei provocari. Un coleg sau un prieten face tot posibilul ca sa te convinga ca nu esti deloc o persoana care sa se dea inapoi de la astfel de situatii si te ajuta sa revii la sentimente mai bune.

Pesti

Vei fi in centrul atentiei datorita a ceva ce ai facut acum cateva zile. Unele persoane te vor felicita, iar altele chiar vor dori sa primeasca sfaturile tale.

Berbec

O sa ai parte de un mic conflict vineri la birou. Daca este ceva ce nu te afecteaza cu adevarat, fa un pas in spate si lasa de la tine. Facand acest lucru acum vei avea de castigat in viitor.

Taur

Ai facut o investitie nu foarte buna si acum iti dai seama unde ai gresit. Vrei sa iti incerci din nou norocul, dar de data aceasta tinand cont de ceea ce ai invatat.

Gemeni

Vei primi dovezi incontestabile ale sentimentelor partenerului de viata. In ultima vreme erai cam ingrijorat, dar acum intelegi ca nu se intamplase nimic, ci doar era ocupat la birou.

Rac

Nu este un moment bun pentru o schimbare profesionala, ci trebuie sa mergi inainte pe acelasi drum. Apar din ce in ce mai multe semne ca este calea cea buna.

Leu

La locul de munca totul va decurge fara schimbari, dar vor fi cateva momente in care o sa te simti foarte mandru de ceea ce ai realizat in ultima vreme.

Fecioara

Intri in legatura cu o persoana foarte dificila pe care de obicei o ocolesti. O sa descoperi ceva intersant in atitudinea sa si o sa o faci sa se comporte altfel cu oamenii din jurul sau.

Balanta

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul pentru 2016

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 11 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic