Horoscop: 11 septembrie 2017

Luni, 11 Septembrie 2017, ora 06:25
6554 citiri
Horoscop: 11 septembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Se intampla ceva ce poate fi interpretat ca un semn de noroc in dragoste. Lasa-ti sufletul deschis. Te vei simti mult mai bine lasand loc pentru binele care urmeaza. Ridica barierele!

Balanta

Esti la o rascruce de drum. Marte te ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru tine si pentru cei dragi. O sa te hotarasti dupa momente tensionate si multe discutii in contradictoriu.

Scorpion

Te incearca sentimente ciudate. Lasa-le sa iasa la suprafata fara sa le pui piedici. Apoi analizeaza-le pe rand si vezi ce trebuie sa ramana si ce nu.

Sagetator

Primesti un cadou extraordinar sau cunosti un om fantastic. Nu iti programa timpul, ci doar lasa minutele sa treaca asa cum simti tu. Daca vrei sa stai cu el ore in sir, stai fara sa te gandesti la altceva.

Capricorn

E o zi cu un tonus foarte bun. Esti plin de energie inca de la prima ora si rezolvi sarcini dupa sarcini. Nu te epuiza, pentru ca si acasa o sa ai parte de provocari.

Varsator

Te gandesti la niste deplasari si deja faci planuri pentru ca totul sa iasa ca la carte. Poate fi vorba despre semnarea unor acte importante pentru tine.

Pesti

Te detasezi de ceva ce ai facut si vrei sa mergi mai departe cat mai repede. Te gandesti zambind la ceea ce urmeaza.

Berbec

Intuitia incearca sa iti spuna ceva, dar tu refuzi sa o asculti. Vrei sa judeci cat mai mult lucrurile si sa nu te iei dupa instinct. Insa acum chiar este un moment in care e bine sa iti asculti intuitia.

Taur

Accepta cu bratele deschise schimbarile din viata ta, pentru ca vor fi bune, pe toate planurile. O sa fie ceva mai mult de munca la birou, dar tot spre binele tau.

Gemeni

Casa familiei intra in atentia astrelor, care iti pregatesc cateva surprize. Vestile bune vin de la cineva aflat mai departe de tine. Te concentrezi si pe ceva important pentru sufletul tau.

Rac

Simti nevoia de mai multa iubire in viata ta, asa ca faci un prim pas in acest sens si accepti niste invitatii in oras, daca esti singur. Racii implicati in relatii au nevoie de un restart.

Leu

Sunt anumite lucruri care iti atrag atentia, dar nu ai curajul sa aprofundezi subiectul pana cand cineva nu iti ofera o idee. Apoi, o sa intelegi mult mai usor numeroase aspecte.

Citeste si Horoscopul lunii septembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop 11 septembrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic