Horoscop, 12 aprilie 2010

Luni, 12 Aprilie 2010, ora 09:40
2530 citiri
Horoscop, 12 aprilie 2010
Foto: Arhiva

Berbec

Astazi va trebui sa ai grija cum cheltuiesti banii. Cu toate acestea, vei reusi sa duci la bun sfarsit tot ceea ce iti doresti. O sa ai parte de vorbe de lauda din partea unei persoane foarte importante din preajma ta, poate chiar seful tau, iar acest lucru iti va aduce o satisfactie foarte mare.

Taur

Ai nevoie de bani, insa nu te arunca la credite fara sa te gandesti si nu te imprumuta de la oameni care nu iti sunt apropiati. In cazul in care nu ai cum eviti imprumutul, apeleaza la prieteni sau familie, acestia te ajuta in orice situatie, iar acum iti vor fi alaturi ca de obicei. In privinta locului de munca, vei fi precaut si o sa dai dovada de inteligenta. Este un moment prielnic pentru a face afaceri profitabile.

Gemeni

Vei avea o zi foarte buna din toate punctele de vedere. Prietenii iti vor fi alaturi si o sa petreci cu ei momente frumoase. Atentia si inteligenta te vor ajuta sa iesi cu bine din situatii ce par foarte complicate la prima vedere.

Rac

Vor exista mai multe persoane care nu vor fi de acord cu ideile si propunerile tale, insa nu este nicio problema. Nu trebuie sa ii critici dur, ci sa incerci sa le explici de ce crezi ca ideile tale sunt potrivite pentru situatia de fata. Daca vei fi calm si vei adopta o tactica inteligenta, vei reusi sa le demonstrezi ca solutiile tale sunt cele de care aveti nevoie.

Leu

De dimineata vei avea impresia ca nimic nu iti va merge bine din cauza unei persoane pe care te bazai si care te-a lasat balta. Vei deveni frustrat, insa simtul tau practic te va ajuta sa treci cu brio peste orice problema si vei termina ziua cu zambetul pe buze.

Fecioara

Astazi o sa ai parte numai de reusite. O sa te simti plin de energie si o sa le faci ziua frumoasa si celor din jur. Ti se va demonstra ca esti cel mai bun si ca ideile tale reprezinta solutia asteptata de sefii tai. Cu toate acestea, nu uita ca trebuie sa pastrezi o limita in lauda de sine.

Balanta

De dimineata o sa ai de trecut un hop, un examen, un interviu sau prezentarea unui proiect. Emotiile te vor cuprinde si o sa faci fata cu greu, dar o vei reusi. Dupa ce vei trece de acest moment sensibil, vei avea parte de o zi buna. Ca de obicei, o sa inveti din criticile aduse si vei sti exact ce trebuie sa faci pe viitor.

Scorpion

Profita de momentele de energie si lucreaza la proiectul pe care l-ai amanat in ultima vreme din cauza ca era prea plictisitor. De asemenea, daca o sa incepi un proiect, acesta va fi de succes si vei avea parte de laudele cuvenite. In relatia de cuplu vei avea parte de momente minunate.

Sagetator

Astazi ti se va intampla un lucru foarte emotionant, vei intalni o persoana draga sau ti se va implini un vis. Nativii in sagetator ce nu si-au gasit inca jumatatea pot sa cunoasca astazi persoana ce le va aduce fericirea.

Capricorn

O persoana ce te invidieaza incearca sa iti faca rau, insa iti vei da seama din timp si vei reusi ca vorbele rautacioase venite din partea acesteia sa nu te afecteze. La locul de munca exista multe treburi nerezolvate, iar astazi te vei ocupa de ele, pentru a restabili linistea.

Varsator

Va trebui sa iei o decizie de care depinde viitorul tau, asa ca nu te arunca in fata fara sa analizezi fiecare detaliu. Este timpul sa accepti tot ceea ce se intampla in jurul tau, iar daca cineva iti propune un nou job, nu refuza fara sa te gandesti bine.

Pesti

O sa ai destui bani pentru a planifica o excursie sau o alta calatorie, insa nu te arunca la preturi ridicate, pentru a nu risca sa nu iti ajunga banii. Daca o calatorie nu se regaseste in planurile tale, este posibil sa cumperi un lucru pe care ti-l doresti de mai multa vreme.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#horoscop zilnic 2010, #horoscop zodii zilnic , #horoscop zilnic