Horoscop: 12 aprilie 2017

Miercuri, 12 Aprilie 2017, ora 08:52
6163 citiri
Horoscop: 12 aprilie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec

Te simti excelent in preajma scorpionilor, asa ca fa echipa cu oameni nascuti in aceasta zodie. Succesul este garantat, daca lucrezi cu ei. Vibratiile dintre voi sunt unice in aceasta perioada.

Taur

Iti iubesti locul de munca, dar parca tot ai vrea sa schimbi ceva. Stii si ce. Ramane de vazut doar cum o poti face pentru a nu deranja pe nimeni.

Gemeni

Iti urmaresti propriul interes lasand la o parte pretentiile unui cunoscut. Consideri ca este momentul sa te gandesti la tine si sa ii lasi pe ceilalti in plan secund.

Rac

Cineva din familie te critica, dar o face spre binele tau. Nu te supara, ci asculta cu atentie ceea ce are de spus. Daca ai de gand sa faci tranzactii financiare, asteapta cateva zile.

Leu

Primesti cu usurinta parerile negative despre ceea ce faci si culegi din ele partea constructiva, dar uneori simti ca cineva este platit doar ca te critice. Nu lua in seama, ci mergi pe drumul tau. Usile care ti se deschid acum nu apar in calea multora.

Fecioara

Esti un iubitor de frumos si vei fi foarte impresionat de ceva ce face un cunoscut. Te angajezi intr-o discutie cu o miza mare. Seara, incearca sa nu cheltui prea multi bani, chiar daca ofertele sunt tentante.

Balanta

Ar fi bine sa iti eviti partenerul de viata pentru a preveni o disputa. Nu sunteti de acord pe un anumit subiect si va contraziceti de ceva timp. Din fericire, problema voastra va fi rezolvata in curand.

Scorpion

Descoperi o noua modalitate de a atenua stresul si esti incontinuu cu zambetul pe buze. In legatura cu familia, nu te astepta ca totul sa mearga ca pe roate, pentru ca intotdeauna vor fi diferente de opinie.

Sagetator

Ai foarte mare incredere in farmecul tau, dar ai grija la ceea ce spui, pentru partenerul de viata ar putea interpreta gresit atitudinea ta. Fii mai controlat la cumparaturi.

Capricorn

Ti-ai suparat putin partenerul de viata si trebuie sa il impaci. Nu te gandi neaparat la un cadou, ci mai degraba la un gest frumos.

Varsator

Izbucnesti intr-un moment in care consideri ca unui amic i se face o nedreptate. Spui tot ceea ce te apasa. Desi nu este o metoda prea buna, o sa te simti excelent pentru ca te vei elibera de o tensiune.

Pesti

Ai nevoie de o pauza sa reflectezi asupra a ceea ce ti se intampla. Te simteai coplesit si aveai nevoie sa pui punct unor capitole. Tocmai de aceea, pe seara, nu iti programa nimic.

Citeste si Horoscopul lunii aprilie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 12 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop 2017 , #horoscop zilnic