Horoscop: 12 decembrie 2013

Joi, 12 Decembrie 2013, ora 07:01
2702 citiri
Horoscop: 12 decembrie 2013
Foto: Ziare.com

Sagetator

Esti pregatit de petrecere. Pe seara esti invitat la un eveniment special organizat de cativa prieteni. Nu te poti concentra la munca, dar termini totul in timp util pentru a nu intarzia.

Capricorn

Soarele te face sa fii foarte profund. Analizezi fiecare lucru pe care il faci. Te gandesti de zece ori la fiecare pas. Aceasta atitudine te ajuta foarte mult. Castigi ceva pe seara.

Varsator

Avansezi din punct de vedere al culturii generale. Citesti o carte sau participi la un curs in urma caruia o sa inveti multe lucruri care te vor ajuta.

Pesti

Ai ajuns la concluzia ca trebuie sa faci putina ordine in jurul tau, la propriu. Te trezesti peste noapte cu un morman de acte si stii ca daca o sa continui fara sa te ocupi de ele, o sa ai probleme. Va dura cateva ore, dar va fi mult mai usor apoi.

Berbec

Iti doresti sa o iei pe un alt drum in anul care se apropie. Pentru ca acest lucru sa se intample tine cont de sfaturile primite astazi.

Taur

Orice ai face la munca gandul iti zboara acasa. Te asteapta mai multe persoane dragi pe care nu le-ai vazut de mult timp si abia astepti sa le reintalnesti.

Gemeni

Fii generos cu cei din jur si faptele iti vor fi premiate. Esti foarte atent la nevoile celor din jur si asculti oamenii care simt nevoia sa se descarce.

Rac

Faci pregatiri pentru o deplasare in afara orasului. Are legatura cu locul de munca. O sa te intalnesti cu oameni foarte importanti pentru cariera ta.

Leu

Ar fi o idee buna sa faci o plimbare in parc sau cu bicicleta. Trebuie sa fii singur si sa iti pui ordine in ganduri. Ai o multime de treaba si este necesar un program care sa fie foarte clar.

Fecioara

O sa fii nevoit sa refuzi invitatia unui amic la o mica petrecere. O sa iti para rau, pentru ca toti cunoscutii se vor distra foarte bine.

Balanta

Chiar daca esti cu capul in documente, arunca un ochi si la colegul de langa tine caruia i-ai dat o sarcina. Este posibil sa nu isi faca treaba cum trebuie si sa te incurce.

Scorpion

Calatoresti in scop profesional. Ia cu tine un bagaj mai mare, pentru ca o sa fii nevoit sa prelungesti deplasarea cu cateva zile. Vestea buna este ca o sa semnezi un contract exceptional.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 12 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic