Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 12 februarie 2014

Miercuri, 12 Februarie 2014, ora 07:00
3346 citiri
Horoscop: 12 februarie 2014
Foto: Ziare.com

Varsator

Saturn iti o ofera o forta mare si o dorinta imensa de a invinge. Asta inseamna ca tot ceea ce incepi astazi o sa se termine cu success.

Pesti

Traieste mai mult in prezent. Te ocupi de unele lucruri ce tin de trecut si lasi sa treaca pe langa tine lucruri importante pentru viata de familie.

Berbec

Va fi o zi destinata operatiunilor secrete, activitatilor despre care nu stiu prea multi oameni. Te afli in mijlocul actiunii. Trebuie sa fii putin mai viclean decat concurenta.

Taur

Iti urmezi instinctul si o sa o iei pe un alt drum fata de cel la care se astepta toata lumea. Este ceva neobisnuit pentru tine. Marte iti da foarte mult curaj.

Gemeni

Incercarea ta de a obtine ceva doar prin cateva vorbe se va dovedi a fi un mare esec. Trebuie sa depui putin efort pentru a dovedi ca meriti ceea ce iti doresti sa primesti.

Rac

O zi creativa pentru tine. Ai multe idei si multe dintre ele se vor concretiza. Neptun aduce putin mister in viata ta.

Leu

Trebuie sa iti controlezi foarte bine emotiile. Primesti cateva vesti bune si ai tendinta de a sari de pe scaun de bucurie. Incearca sa dai frau liber acestor sentimente macar cat timp esti in compania colegilor.

Fecioara

Ti se schimba starea de spirit cu viteza luminii. Acum esti vesel, iar in momentul urmator esti plin de nervi. Este un semn ca este o perioada foarte stresanta.

Balanta

Incerci sa urci pe un munte al carui varf este imposibil de atins. Pe viitor, seteaza-ti obiective ceva mai normale.

Scorpion

Aceasta zi este un adevarat cadou pentru tine. Primesti vesti bune pe toate partile. La birou te asteapta inca de la prima ora o informatie pretioasa, iar seara se incheie cu un telefon primit de la o ruda.

Sagetator

Energia pe care o ai de obicei te va parasi astazi. Esti cam obosit si nu te poti concentra asupra muncii. Tot ce vrei este sa ajungi cat mai repede acasa. Este posibil sa racesti.

Capricorn

Astazi incep sa se vada rezultatele unui efort titanic depus in ultimele luni. Nu poti sa iti ascunzi fericirea.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 12 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic