Horoscop: 12 iulie 2013

Vineri, 12 Iulie 2013, ora 07:00
2523 citiri
Horoscop: 12 iulie 2013
Foto: Ziare.com

Rac

Ultima zi lucratoare a saptamanii iti va aduce o veste cam neplacuta. Aveai planuri pentru weekend, dar esti nevoit sa le schimbi pentru a ajunge intr-un alt loc.

Leu

Finantele sunt o problema in acest moment. Nu iti permiti o achizitie de care ai nevoie. Daca nu vrei sa te imprumuti, incearca sa amani putin toata aceasta treaba.

Fecioara

Faci o greseala daca accepti ceea ce iti propune cineva de la locul de munca. Ai impresia ca este o afacere pe cinste, insa sunt cateva detalii care nu ti-au fost dezvaluite.

Balanta

Te afli intr-un impas. Ai o multime de ganduri si nu esti sigur ce pas trebuie sa faci in continuare. Ai nevoie se sustinerea celor dragi.

Scorpion

Cunostintele acumulate la fostul job se vor dovedi folositoare in aceste zile. Te gandeai ca ai pierdut o buna perioada de timp degeaba. Asta pana astazi.

Sagetator

Incepi sa vezi lucrurile din alt punct de vedere. Aveai anumite preconceptii, insa in urma unei discutii cu o alta persoana incepi sa iti schimbi opiniile.

Capricorn

Planeta iubirii isi exercita puterea asupra ta si te face mult mai romantic decat de obicei. Partenerul de viata trebuie sa se astepte la o surpriza.

Varsator

Ai ocazia de a purta un dialog cu un om pe care vrei de multa vreme sa il intalnesti. Ai grija la emotii, pentru ca din cauza acestora este posibil sa nu poti spune nimic.

Pesti

Uneori te comporti copilareste. Vrei sa uiti de locul de munca, de rate sau alte griji si sa te joci. Cel mai posibil o sa ajungi intr-un parc.

Berbec

Scopul nu scuza mijloacele, asa ca ai grija pe cine ranesti in drumul tau spre victorie. Oricat de important ar fi rezultatul nu are rost sa pierzi un prieten.

Taur

Nu ai deloc energie si nici nu te simti pregatit pentru a-ti insoti sotul/sotia la un eveniment care are legatura cu locul de munca. Ar fi mai bine sa ramai acasa.

Gemeni

Muncesti mult pentru a face o impresie buna unde o sa mergi astazi. Efortul iti va fi rasplatit, insa nu acum, ci peste cateva saptamani sau luni.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic iulie 2013, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic