Horoscop: 12 iulie 2016

Marti, 12 Iulie 2016, ora 07:47
5235 citiri
Horoscop: 12 iulie 2016
Foto: Ziare.com

Rac

Se lupta pentru tine doua tabere astazi. Sunt multi cei care te vor in echipa lor, asa ca ofertele nu vor inceta sa apara pe intreaga zi. Nu accepta nimic inainte de a analiza toate datele de care dispui.

Leu

Ai foarte multa energie, ceea ce o sa te ajute, pentru ca se anunta o zi aglomerata atata la slujba, cat si acasa. O sa termini treaba foarte tarziu. Ar fi bine sa amani iesirile in oras programate deja.

Fecioara

Teama pe care ai simtit-o in ultima vreme a fost constructiva, pentru ca o sa faci ceva manat de acest sentiment si o sa fie avantajos pentru latura financiara.

Balanta

Esti destul de conflictual si intri in discutii in contradictoriu cu toti cei care iti ies in cale. Spre amiaza devii secretos si nu vrei sa mai spui nimic nimanui.

Scorpion

Vei fi sedus de o persoana care stie cum sa procedeze pentru a te aduce in punctul dorit. Te simti minunat si ai impresia ca zbori printre nori.

Sagetator

Cineva o sa vrea sa iasa in evidenta in perioada urmatoare la slujba si trebuie sa ai grija la capcanele care ti-ar putea fi intinse. In schimb, acasa se anunta doar lucruri bune.

Capricorn

Aproape ca te obsedeaza ceva ce ai lasat neterminat si nu te poti concentra la nimic. Daca o sa continui in acest fel nu vei reusi sa faci nimic si o sa ramai in urma si cu ceea ce aveai pe lista pentru astazi.

Varsator

Esti inclinat catre activitati de grup astazi. Ai mare incredere in echipa ta si esti sigur ca va aflati pe drumul cel bun. Totusi, nu lua decizii importante legate de tranzactii financiare.

Pesti

Observi ca o persoana incearca sa o pacaleasca pe alta. Daca la inceput faci un pas in spate si te gandesti ca nu este treaba ta, pana la urma iti expui punctul de vedere. In acest fel o sa eviti un conflict mare de la birou.

Berbec

Inveti ceva important in urma unui conflict in care cei implicati si-au sustinut cu argumente puternice punctele de vedere. Vezi cu alti ochi acum ceea ce ai de facut si incepi treaba fara sa mai stai pe ganduri.

Taur

Lumea pe care ai creat-o special pentru tine este putin fantezista si visezi tot timpul la ceva mai mult. Esti foarte multumit de viata ta, dar astazi s-ar putea sa dai nas in nas cu realitatea. Nu te astepta la o dezamagire, pentru ca va fi vorba doar despre ceva ce tu nu credeai.

Gemeni

Iti va fi greu sa iti tii emotiile in frau astazi, pentru ca afli ceva ce o sa te faca sa topai de fericire. Bucuria ta o sa vina din surse nebanuite.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 12 iulie, #Horoscop iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic