Horoscop: 12 iunie 2014

Joi, 12 Iunie 2014, ora 06:58
3106 citiri
Horoscop: 12 iunie 2014
Foto: Ziare.com

Gemeni

Aceasta zi are un aer pozitiv si intri intr-o noua etapa. Va trebui sa fii foarte atent si sa dai dovada de maturitate in urmatoarele zile. Luna va avea un cuvant de spus.

Rac

Te contrazici cu cineva ore in sir si pana la urma realizezi ca nu ai dreptate. Pe de-o parte nu vrei sa recunosti, dar daca nu o faci, s-ar putea sa fie mai rau.

Leu

Astazi trebuie sa iei cateva decizii cu privire la viata personala, dar care vor fi legate de ceea ce se intampla la birou. Vei fi foarte categoric.

Fecioara

Incerci sa te relaxezi si iti indrepti atentia catre o activitate pe care o poti face impreuna cu partenerul de viata. Va fi o zi excelenta. Soarele te va ajuta.

Balanta

Casa prieteniei este in prim-plan, pentru ca un amic are nevoie sa ii fii alaturi. Incearca sa nu iti programezi nimic pentru diseara.

Scorpion

Trebuie sa respecti lista pe care ai facut-o in privinta ordinii sarcinilor pe care trebuie sa le duci la bun sfarsit. Altfel, o sa te incurci in detalii.

Sagetator

Mercur iti ofera o mana de ajutor in momentul in care trebuie sa evaluezi ceva. Trebuie sa fii foarte atent, mai ales daca lucrezi cu cifre.

Capricorn

Beneficiezi de ceva de pe urma unui cunoscut, care, la randul sau, castiga niste bani. Va fi o zi buna din punct de vedere financiar.

Varsator

Este posibil sa primesti o veste legata de o mostenire, dar pana sa ajungi sa beneficiezi de aceasta va trebui sa rezolvi ceva ce tine de niste acte.

Pesti

Se anunta multa agitatie in viata ta si pentru a trece cu bine peste tot trebuie sa inveti sa iti tii nervii in frau. Daca spui si un singur cuvant gresit, totul se poate transforma in ceva urat.

Berbec

Inca de la prima ora realizezi ca va fi o zi deosebita. Toata lumea iti zambeste si te simti ca un sarbatorit, chiar daca nu esti.

Taur

Primesti o suma pe care ai dat-o cuiva acum cateva luni. Iti va prinde foarte bine, pentru ca te aflai intr-un impas financiar.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 12 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic