Horoscop: 12 iunie 2017

Luni, 12 Iunie 2017, ora 06:35
5524 citiri
Horoscop: 12 iunie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Gemeni

Trebuie sa faci mai mult si sa vorbesti mai putin. Nu iti mai explica fiecare gest, ci mergi inainte pana la punctul de sosire. Apoi, daca cineva este nemultumit, poti sa oferi detalii despre munca ta.

Rac

Esti mult prea precaut, ceea ce iti ingreuneaza munca. Este momentul sa iti asumi niste riscuri si sa iti incerci norocul intr-un proiect nou.

Leu

Iti revin niste responsabilitati dintr-o sfera cu care nu ai avut de-a face pana acum. Nu ai timp sa te plangi, ci vezi totul ca pe o provocare. Astrele sunt de partea ta in aceasta zi.

Fecioara

Nu vrei sa treci mai departe pana cand nu clarifici niste aspecte care te nemultumesc. Pana acum ai actionat, astfel incat sa nu deranjezi pe nimeni, dar acum vrei sa fii tu cel multumit si ceri cuiva socoteala pentru un gest nepotrivit.

Balanta

Te gandesti la o schimbare in viata ta si vizezi cariera. Este clar ca esti obosit si ai nevoie de o pauza. Un concediu de cateva zile te va ajuta sa iti faci ordine in ganduri si sa te decizi pe ce drum vrei sa o iei.

Scorpion

Esti pasionat de ceea ce faci si creezi cu drag tot ceea ce pui in practica. Doar ca cineva se incapataneaza sa iti puna piedici. Acum, rezolvi acest conflict care mocnea de mult.

Sagetator

Ai subestimat importanta unui gest si acum te lovesti direct de o chestiune cauzata de acest lucru. Din fericire, esti plin de energie si iti doresti sa clarifici totul pentru a nu deranja pe nimeni. Esti deschis propunerilor pe care le primesti.

Capricorn

Calculeaza foarte bine deciziile luate si gandeste-te pe ce durata se vor intinde consecintele acestora. Esti motivat sa incepi un proiect, dar nu trebuie sa ignori si alte aspecte pe langa partea financiara.

Varsator

De obicei, muncesti doar ghidat de gandul salariului, dar acum faci ceva ce iti place si care te umple de energie pozitiva. Nu credeai ca poti merge la job cu zambetul pe buze in fiecare zi, dar uite ca se intampla.

Pesti

Incepi ziua cu o amanare la care sperau multe persoane, dar putine indrazneau sa vorbeasca despre asta. Esti multumit de decizia ta si simti si o eliberare sufleteasca.

Berbec

Ai o ambitie iesita din comun pentru a reusi ceva despre care multe persoane spuneau ca nu esti capabil sa faci. Preferi sa nu mai dormi, sa nu iei pauza si doar sa ciugulesti cate ceva de mancare doar pentru a demonstra ca ceilalti gresesc. Pluto iti va da forta necesara pentru a reusi.

Taur

Esti suprasolicitat. Chiar daca abia s-a incheiat weekendul, te intorci la birou mai obosit decat intr-o zi normala de luni. Nu accepta toate sarcinile pe care le primesti astazi pentru a nu iti forta organismul mai mult decat poate duce.

Citeste si Horoscopul lunii iunie Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 12 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic