Horoscop: 12 martie 2012

Luni, 12 Martie 2012, ora 10:19
2460 citiri
Horoscop: 12 martie 2012
Foto: Ziare.com

Pesti

Nu te intereseaza ceea ce spun altii si faci doar ceea ce ti se pare tie ca este bine. Totusi, uneori ar fi bine sa iei in seama si sfaturile venite de la persoane ce cunosc mai multe despre respectivul subiect. Seara o sa realizezi ca ambitia ta nu te-a ajutat de aceasta data.

Berbec

Ai programata o intalnire importanta pentru locul de munca. Mare grija la aspect, pentru ca de data aceasta conteaza modul in care te afisezi. Trebuie sa impresionezi inca de la prima vedere.

Taur

Fii mai deschis noilor colaborari. Cineva iti ofera sansa de a avansa in domeniul in care lucrezi, insa te temi sa risti si vrei sa amani. Un amic te va ajuta foarte mult, facandu-te sa ai mai multa incredere in tine si in propriile forte.

Gemeni

Nu uita ca graba strica treaba. Orice ai face astazi incearca sa iti pastrezi calmul si nu spune imediat ceea ce iti trece prin cap. Pune in balanta toate variantele si abia apoi ia o decizie finala.

Rac

Ai foarte multa energie si te gandesti cum sa o consumi. Varianta unei plimbari prin parc dupa orele de munca iti surade si iti aduni prietenii pentru a petrece putin timp facand miscare.

Leu

Te ingrozeste gandul ca nu vei reusi sa termini tot ceea ce aveai planuit pentru astazi. Astfel, inca de la prima ora te asiguri ca nimeni nu te va deranja si te inchizi in birou pentru a munci incontinuu. Totusi, sa nu exagerezi, pentru ca te vei epuiza chiar din prima zi a saptamanii.

Fecioara

Astazi te vei concentra mai mult asupra unui lucru ce tine de familie. O ruda are nevoie de atentia ta si este momentul in care trebuie sa lasi orice altceva si sa te ocupi de ea.

Balanta

Esti lipsit de energie si iti doreai sa nu inceapa o noua saptamana. Abia ai reusit sa te ridici din pat si toata ziua o sa vrei sa ajungi acasa sa dormi. Pe la amiaza va fi nevoie de ceva mai multa atentie pentru ca vei lua parte la o sedinta la birou.

Scorpion

A venit primavara si simti din plin asta. Ai o dispozitie foarte buna si reusesti sa ii faci si pe cei din jur sa se bucure de aceste zile. Esti persoana cu zambetul pe buze si nu putini sunt cei ce te cauta. Popularitatea ta o sa cresca foarte mult.

Sagetator

Castigi ceva inca din prima zi a saptamanii. Nu te gandi la bani. Poate fi vorba despre faptul ca vei cunoaste pe cineva de la care o sa ai foarte multe de invatat, asa ca fii deschis intalnirilor.

Capricorn

Ai gresit fata de o persoana draga si acum incerci sa repari asta. Optezi pentru cadouri, insa, cand realizezi ca nu functioneaza, pui la cale un plan serios, care sigur va functiona.

Varsator

Nu o sa ai parte de un start de saptamana tocmai bun pentru ca ai inceput prin a intarzia la locul de munca. Ai grija sa nu ramai adormit toata ziua.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic martie , #horoscop zilnic