Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 12 martie 2015

Joi, 12 Martie 2015, ora 07:24
3787 citiri
Horoscop: 12 martie 2015
Foto: Ziare.com

Pesti

Experimentezi ceva unic si ce nu vei mai avea ocazia curand sa faci. Profita cat poti de mult de aceasta ocazie, pentru ca o sa ai ce sa povestesti.

Berbec

Ai emotii, pentru ca urmeaza sa se intample ceva special in viata ta. Faci un mare pas inainte, dar nu vrei sa dezvalui foarte multe detalii.

Taur

Are loc o mica revolutie la locul de munca si nu privesti cu ochi buni ceea ce se intampla, pentru ca nu impartasesti aceleasi idei cu cei din jurul tau.

Gemeni

Esti o zi buna pentru a socializa si chiar a flirta, acolo unde e cazul. Gemenii casatoriti trebuie sa fie atenti la complimentele primite si, mai ales, de la cine vin.

Rac

Rutina zilnica incepe sa isi spuna cuvantul asupra ta si ar fi bine sa faci o mica pauza. Organismul incepe sa dea semene de oboseala si nu mai faci fata.

Leu

Trebuie sa scoti la suprafata talentul artistic si o sa o faci intr-un mod inedit printr-un hobby. Ti-ai pus mintea la treaba si o sa iasa ceva simpatic.

Fecioara

Trebuie sa faci un cadou si pierzi ore in sir prin magazine, pentru ca habar nu ai spre ce sa te orientezi. Pana la urma o sa ajungi sa achizitionezi ceva pentru tine.

Balanta

Conjunctura astrala este favorabila vietii personale, dar nu si in privinta locului de munca. Fii atent la ceea ce semnezi, dar si la ofertele care par multe prea bune.

Scorpion

Esti foarte pasionat de un domeniu necunoscut pentru partenerul de viata si va trebui sa il familiarizezi si pe el, altfel o sa se plictiseasca atunci cand o sa te insoteasca unde ai nevoie.

Sagetator

Atitudinea cuiva este pe placul tau, dar nu vrei sa dezvalui nimic din ceea ce crezi, pentru ca nu vrei sa fii acuzat de subiectivism.

Capricorn

Pluto iti ofera mult curaj si forta pentru a duce la bun sfarsit un proiect foarte important pentru tine si la care ai muncit luni in sir.

Varsator

Simtul umorului te va ajuta astazi sa treci cu bine peste un hop care pe multi i-ar face sa cedeze nervos. Seara iesi sa sarbatoresti faptul ca ai scapat mai bine decat te-ai fi asteptat.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 12 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic