Horoscop: 13 aprilie 2011

Miercuri, 13 Aprilie 2011, ora 09:15
2509 citiri
Horoscop: 13 aprilie 2011
Foto: Ziare.com

Berbec

Vei avea parte de o zi speciala datorita unor persoane dragi din cercul tau de prieteni. Vei petrece mult timp alaturi de cineva special si vei avea parte de o surpriza.

Taur

Esti cam nelinistit din cauza unor sarcini de la locul de munca. Ar fi bine sa incerci sa discuti cu superiorii despre tot ceea ce te deranjeaza, pentru a nu ajunge intr-un punct in care sa nu iti mai poti stapani nervii. Relatia persoanala este mai buna.

Gemeni

Credeai ca nimic nu te poate darama, insa acum ai o problema de sanatate. Nu grava, insa trebuie sa o iei in seama. Mergi la un control medical. Spre seara sanatatea nu iti va mai face probleme si poti sa iti vezi de viata personala linistit.

Rac

Vrei sa iti ajuti mai mult prietenii, dar din pacate nu prea ai cum sa o faci. Stai linistit ca acestia se multumesc cu ceea ce primesc, asa ca nu iti face griji care nu ar trebui sa existe.

Leu

Astazi esti intr-o forma de invidiat. Ai reusit sa te odihnesti si acum ai energia necesara pentru a face fata tuturor sarcinilor. Pe seara o sa iesi in oras cu prietenii.

Fecioara

Nu esti deschis muncii astazi. Poate oricine sa traga de tine ca tu nu vrei sa muncesti si pace. Ar fi indicat sa incerci sa luc rezi pentru a nu avea probleme.

Balanta

Multa energie si mult chef de munca. Spre sfarsitul programului vei avea parte de o mare surpriza la locul de munca. Poate fi vorba despre o marire salariala sau despre o promovare.

Scorpion

Ai multa treaba si nu prea iti dai seama ce trebuie sa faci pentru a termina totul in timp util. In plus, in ultima clipa mai apare si un proiect important ce are termenul limita in perioada urmatoare.

Sagetator

A avut loc un eveniment important in familia ta si acum rememorezi acele clipe. La locul de munca se vor ivi cateva discutii nepotrivite, insa daca le eviti, nu te vor afecta.

Capricorn

De dimineata vei primi o veste foarte buna si nimic nu iti poate strica ziua. Aceasta atitudine iti va fi de mare ajutor, mai ales la amiaza cand va trebui sa faci fata unei sedinte importante la locul de munca.

Varsator

Ai renuntat la un vis si acum stai si te gandesti la ce sa iti indrepti atentia in perioada urmatoare. Cu putin ajutor o sa gasesti ceva ce sa te preocupe in viitorul apropiat.

Pesti

Ai uitat sa faci ceva foarte important si acum suporti consecintele si trebuie sa faci ceva pentru a indrepta lucrurile. Un gest frumos fata de un coleg ar fi o idee buna.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic aprilie , #horoscop zilnic